A tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László azt mondta a rendőröknek, hogy VV Fannit a Marina-parti lakásától 800 méterre, egy építési területen adta át két férfinak. Ott akár végleg eltüntethették, Fannit akár be is betonozhatták  - olvasható a Ripost cikkében

Új megvilágításba került a VV Fanni-gyilkosság ügye. A holttestet már hét hónapja nem találják sem a Dunában, sem a Balatonban és a Veszprém megyei erdőkben sem. A Ripost megtudta, hogy jó eséllyel bebetonozhatták a lány holttestét.

A Fanni megölésével gyanúsított B. László ugyanis azt mondta az egyik rendőrségi kihallgatásán, hogy az ájult testet betette az autója hátsó ülésére a Marina-parti ház parkolójában, ahonnan pontosan 800 méterre, egy építkezésre vitte, és ott átadta a szerinte még életben lévő lányt két férfinak.

Vajon mi történhetett ezután VV Fannival, és hová rejthették a holttestet egy építési területen? 

A Ripost szerint nem kizárt, hogy Novozánszki Fanni holttestét bebetonozták.Forrás: --

A Ripost megkeresett egy volt nyomozót, aki elképzelhetőnek tartja, hogy betont öntöttek a novemberben eltűnt lányra. Így ugyanis őt és a nyomokat is akár örökre el lehet tüntetni.

A feltételezés, hogy VV Fanni holttestét egy építkezésen a készülő betonalapba rejthették, nem kizárható. A végrehajtás viszont jó szervezést, részletes tervezést igényel, hogy a lebukás kockázatát kizárják – nyilatkozta név nélkül a napilapnak a volt rendőr, aki szerint, ha tényleg bebetonozták a holttestet, akkor is van esély a megtalálására.

A nagy építkezéseknek nagyon pontos dokumentációjuk, építési kronológiájuk van, és ez alapján be lehet határolni a lehetséges helyszíneket– tette hozzá a volt nyomozó.

A rendőrség már több száz millió forintot költött az ügy felderítésére, de eddig hivatalosan semmit sem árultak el a nyomozás részleteiről. A bűnügy további érdekességeiről a napilap szerdai számában olvashat bővebben.