Gyurcsány a főzési tanácsok után, most vébé-tippjátékot indított

Gyurcsány Ferenc, DK, Választás 2018
Vágólapra másolva!
Miközben szinte az összes ellenzéki párt háza táját belháborúk, belső leszámolások tarkítják az április 8-i választások óta, addig el kell ismernünk, hogy egy formáció viszonylagos békében és belső torzsalkodásoktól mentesen fogadta az ellenzék számára katasztrofális eredményt, ez pedig a DK nevű, Gyurcsány-imádó, inkább már egy új keletű vallási közösségre hasonlító csoport volt. Hiszen vélhetően mind a tagok, mind pedig a rajongók is érzik, hogy ebben ennyi van. 5 százalék, nem több.És hát nincs is mit csodálkozzunk azon a „rajongó szereteten”, amivel Gyurcsányt véges számú „hívei” körbeugrálják, hiszen a DK elnöke cifrábbnál-cifrább ötletekkel kedveskedik a szűk kis csoportjának. Ezekről persze nem igazán lehet azt mondani, hogy politikai akciók vagy érvek volnának, azokról úgy tűnik, Gyurcsány már végleg lemondott. De helyette főzőcskézik, a szimpatizánsokkal cseveg Messengeren, vagy épp vébé-tippjátékkal „kápráztatja el” rajongóit.
Vágólapra másolva!

Szóval Gyurcsány, ha kell, főzni tanítja követőit, vagy szívesen beszédbe elegyedik azokkal, akik a „gyurcsányi bölcsességekre” kíváncsiak, és olyan elvetemültek, hogy ráírjanak Messengeren. Szóval mindenre kész a DK elnöke néhány szavazatért.

Gyurcsány Ferenc: A kígyók kígyóznak Fotó: Mudra László - Origo

És lassan úgy tűnik, veszélyben van az általunk „legsikeresebb közéleti porszívóügynöknek” kikiáltott Vona Gábor pole-pozíciója ezen a téren, mivel erősen lohol a nyomában a DK elnöke is.

Gyurcsány szintén mindent bevet a feledékenyebb választópolgárok megnyerésére, ha kell, főz, ha kell, cseveg, most pedig az éppen zajló futball-világbajnokság kapcsán tippjátékot indított Facebook-oldalán.

A DK elnökének bejegyzése szerint a lelkes, de szűkös számú rajongóinak nincs más dolga, mint beírni kommentben, hogy „Tippeljünk együtt, Feri” vagy ráírni az exminiszterelnökre, és Gyurcsány máris jelentkezik a részletekkel. Mindent megtesz, csak a valaki foglalkozzon vele.

VB tippjáték Gyurcsánnyal Forrás: Facebook

Ahogy fentebb írtunk, úgy tűnik, hogy a DK elnöke végképp lemondott a politikai érvek, akciók alkalmazásáról, és most már csak szakácskodásával, a rajongókkal folytatott csevegésével, vagy épp vébé tippjátékkal akarja a választópolgárok szívébe lopni magát.

Az egyetlen szépséghiba az a fránya ötéves miniszterelnöksége, ami alatt romba döntötte az országot.

De hát ennek ellenére sem csoda, hogy Gyurcsány szűkös rajongótábora viszonylag stabil, hiszen a volt miniszterelnök most már megkísérli a szimpatizánsai mindennemű igényét kielégíteni, ha kell, főz, ha kell, tippjátékot indít, vagy épp jó tanácsokat osztogat, csak épp foglalkozzon vele valaki.


Innen is sok sikert kívánunk a főzőcskézéshez, gyerekneveléshez, tippjátékhoz!