Elvették a Viszkis jogsiját, mert ittasan vezetett

2018.06.16. 07:47

Ittas vezetésen kapták Ambrus Attilát múlt hétvégén a szegedi rendőrök. A Viszkis a Blikknek azt mondta, szondáztatás után szinte azonnal elvették a vezetői engedélyét.

„Remélem, a hátralévő életem is menni fog gyorshajtás, ittas vezetés, bankrablás nélkül, mert a szabadságnál nincs jobb dolog. A nőkön kívül" – idézte fel a Blikk a Viszkis Best magazinnak adott korábbi interjúját.

Ambrus Attila a lap megkeresésére elárulta, valóban elvették a jogosítványát, és most már tudja, hogy nagy hibát követett el, amikor beült az autóba. Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték - részletezte. Bár valóban ivott, állítja: nem volt részeg. Két pálinkát ivott előző este, amit még hajnalban is ki tudott mutatni a szonda.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol. Ők tették a dolgukat, én meg elkövettem ezt a hibát, hogy nem mertem ott hagyni a kocsimat. Nem volt a szondáztatás után vérvétel vagy bármi vizsgálat, a helyszínen minden megvolt. Elvették a jogosítványomat" – ismerte el Ambrus.

A Viszkis még nem tudja, hogy mennyi időre vonják be az engedélyét. De így sem esik kétségbe. „Valószínűleg lesz tárgyalás, majd akkor kiderül. Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz. De van sofőröm, ráadásul a feleségem is tud vezetni, szóval megoldjuk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK