Ön nem hitt Győzikének? Rosszul tette! – A showman valóban ártatlan

2018.06.21. 10:41

Győzike az adóhatóság legfrissebb döntése szerint mégsem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét. A hatóság ezen a héten kézhez vett döntése szerint adót sem csalt.

Gáspár Győző ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: tavaly húsvétkor házkutatást is tartottak a házában.

Többek közt azzal vádolták, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most kiderült, a vádak nem állták meg a helyüket, ami azt is jelenti, hogy az időközben sikkasztás miatt is indult büntetőeljárást ebben a bűncselekményben meg kell szüntetni.

Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszatmondta a Blikknek Győzike.

Mindenki azt kérdezi tőlem, boldog vagyok-e a döntés hallatán, de megmondom őszintén, még nem merem elhinni. Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén. Az ügyvédemnek nagyon hálás vagyok, nélküle ez nem sikerült volna – tette hozzá.

Győzike ellen azonban a büntetőeljárás egyelőre tovább folyik. Korábban egyébként kétszázmillió forint értékben foglaltak le tőle pénzt és ékszereket.

Ügyvédje szerint a mostani döntés mindent megold, Győzike pedig mindenét visszakapja.