Prostitúciótól a kábítószer-kereskedőkig vezettek a nyomok

kábítószer-kereskedelem, kábítószer
Vágólapra másolva!
A rendőrök először elfogtak egy férfit, aki zárjegy nélküli cigit árult, és prostituáltaknak adott ki lakás Debrecenben. Kiderült, egy olyan szentesi férfi is rendszeresen vásárolt tőle, aki kábítószer-kereskedőként az egész országban ismert volt. Azonban ő is kapcsolatban állt egy eladóval, akinél a rendőrök több mint 2 millió forintot, extasy tablettákat és kokaint találtak.
Vágólapra másolva!

A zárjegy nélküli cigivel kereskedő férfit június 13-án fogták el otthonában. Kihallgatása után a rendőrök megtalálták azt a 30 éves szentesi férfit is, aki amellett, hogy gyakran vett a zárjegy nélküli cigiből, országszerte kábítószerrel kereskedett.

A nyomozás során kiderült, neki is van egy beszállítója: egy szintén 30 éves budapesti férfi, akinél a rendőrök 2 és fél millió forint készpénzt, 900 eurót, 500 darab extasy tablettát, 20 g kokaint, 40 tő vadkendert, valamint három vödörben 3 és fél kiló marihuánát találtak.

A rendőrség közleményében azt írta, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a debreceni férfival szemben prostitúció elősegítése, valamint jövedéki adózás elől elvont termékre elkövetett orgazdaság bűntett, míg a szentesi férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A budapesti férfival szemben pedig bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás.