Könnyen eltüntethették a villanyszerelő holttestét

Vágólapra másolva!
Egyelőre nincs meg az eltűnt Mácsik Zoltán holtteste, de már rengeteg bizonyítékot gyűjtött a rendőrség. Egyre biztosabb, hogy egy vállalkozó gyilkolta meg Orlik Vilmost és Mácsik Zoltánt is – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A gyilkossággal gyanúsított férfit az első kihallgatása után még elengedték, egy héttel később fogták el egy szombathelyi hipermarket parkolójában. Abban az egy hétben könnyen elrejthette a holttestet.

- mondta a Borsnak a gyanúsított férfi egyik ismerőse.

Mácsik Zoltán autóját április közepén adták vissza a családnak.

A rendszám le volt szerelve, az üléseken nem volt huzat, és a drága munkagépek sem voltak az autóban.

A lap információi szerint ezeket a gépeket a napokban találták meg a rendőrök egy a gyilkossággal gyanúsított férfihoz köthető helyen.

- mondta a forrása a lapnak.

Mácsik Zoltán pulóverét, ami rajta volt az eltűnése napján, szintén a férfi házában találták meg.

Ahogy korábban megírtuk, Mácsik Zoltán március végén találkozott a korábbi főnökével, aki nagyjából 3 millió forinttal tartozott neki. Egy Győrhöz közeli benzinkúton látták őket utoljára, onnan mindketten a saját autójukkal távoztak.

Egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmost 3 éve tűnt el, aki szintén Győrben találkozott É. Imrével, azóta nem látták. A vállalkozó Orlik Vilmosnak is több millió forinttal tartozott. A rendőrség nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsítja a férfit, jelenleg előzetes letartóztatásban van.