Olyan erővel vágta a csempéhez kisfiát egy ceglédi nő, hogy a gyerek meghalt

2018.07.02. 19:22

Rendszeresen verte másfél éves kisfiát egy ceglédi nő, amitől a gyerek szédült, sokszor fájt a feje. Az utolsó csapás olyan erejű volt, hogy a kisfiú meghalt – írja a Bors.

Az egyik nap a kisfiú sírva ébredt, mire a nő felkapta és a padlóra dobta. A gyerek ettől még jobban sírt, erre a nő megragadta, ráadott egy kabátot és nagy erővel a földhöz csapta. A kisfiú a csempébe verte a fejét, és végleg elvesztette az eszméletét. Ezután a nő megmosdatta. Mivel a gyerek nem tért magához, mentőt hívott, de nem tudták már újraéleszteni. A mentőknek a nő azt mondta, a gyereke a hisztitől ájult be".

A vádirat azt is megjegyzi, hogy a fiút ért korábbi bántalmazásoknak a halál bekövetkezésében nem volt szerepük, vagyis a gyerek vélhetően az utolsó nagy erejű csapás miatt halt meg.
A kisfiú apja a Borsnak azt mondta, felesége szerinte mindent megtett a gyerekükért, és alapvetően jó anya.

Tíz éve együtt vagyunk jóban-rosszban. Ha voltak is gondjaink, megoldottuk. Mostanában mégis gyűltek a problémák. A munkahelyemet el kellett hagynom önhibámon kívül, nehéz időszak volt. Móni értesítette a mentőket. Azt mondta, a pici kapott egy hisztirohamot, nagyon hisztis volt, majd elájult – tette hozzá a férfi.

Az ügyészség azonban máshogy gondolja, és az anyát különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják, a héten áll először bíróság elé.