Nem csitul az ellenzéki káosz: újabb kilépés az LMP-ben

Vágólapra másolva!
Schiffer András, Róna Péter és Hadházy Ákos után újabb, az ellenzéki párt volt prominens politikusa hagyja ott az ökopártot. Ábrahám Júlia, a párt volt elnökségi tagja a Facebookon jelentette be, hogy a továbbiakban vállalhatatlan számára az LMP. Tovább folytatódik az ellenzék szétesése. 
Vágólapra másolva!

Ábrahám Júlia, volt elnökségi tag a közösségi portálon jelentette be, vállalhatatlan számára a továbbiakban az LMP. Mint kifejtette, az ökopárt, a többi ellenzéki párthoz hasonlóan „nem érti a rendszerrel elégedetlen, az ellenzékben csalódott választókat, és nem látja tragikusnak az orbáni zsákutcát sem”.

Az LMP-ben többek ellen is eljárás indult,

mivel a választások előtt visszaléptek valamelyik ellenzéki párt indulójának javára. Ábrahám ellen is eljárás indult, elsőfokon felmentették, a másodfokú tárgyalásra pedig nem lesz szükség, mivel megszűnt a tagsági jogviszonya.

A szélkakas Hadházy már távozott

Mint arról korábban beszámoltunk, tovább folytatódott az ellenzéki összeomlás és sárdobálás azzal, hogy Hadházy Ákos június 20-án otthagyta az LMP-t.

Hadházy korábban azt mondta, hogyha a Fidesz kétharmaddal nyer, akkor nem veszi át a mandátumát,

most pedig távozása ellenére sem adja azt vissza az LMP-nek. Hadházy kilépést bejelentő Facebook-posztjában is komoly gondba keveredett a valósággal.