A Fidesz józsefvárosi szervezete szerint Győri Péter ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy Sára Botond tömeges kilakoltatásra készül.

A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált az álcivil szervetek mellett az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és a Liberálisok által támogatott Győri Péter szavaira, aki korábban azt mondta: a józsefvárosi önkormányzat visszatartja a kilakoltatásokat, de a vasárnapi időközi választás után, ha Sára Botond alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje győz, kilakoltatási hullám kezdődik.

A józsefvárosi Fidesz közleményében azt írja: az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi. Ehelyett úgy vélik, Győri Péternek inkább arról kellene beszélnie: miért akarja visszahozni a drogosokat vonzó programokat, és miért akar hajléktalanközpontot csinálni Józsefvárosból.A Fidesz szerint Győri Péter a baloldali kispártok lekötelezettje, aki támogatja az illegális bevándorlást. A józsefvárosi polgárok azonban már többször kifejezték, hogy nem kérnek ebből - teszik hozzá.

Józsefváros kormánypárti vezetése továbbra is a rend, a biztonság és fejlődés pártján áll, ezért dolgozik nap mint nap - szögezi le a szervezet, felszólítva a liberális Győrit, hogy fejezze be a hazudozást, és próbálja meg magát inkább hasznossá tenni.Józsefvárosban vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) korábbi polgármestert országgyűlési képviselővé választották.