Sírva állt a bíróság elé E. Lajos, aki tavaly agyonlőtte kislányát, a 8 éves Arankát. A férfi mást hibáztat a tragédiáért. A bíróság 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 évre felfüggesztett – írja a Blikk.

Rettenetesen megviselték védencemet a történtek, ahogy azt a bíróságon is lehetett látni: többször elsírta magát – mondta a Blikknek a férfi védője, dr. Weisz Linda, majd hozzátette, hogy hasonló mértékű büntetésre számítottak.

E. Lajos a szomszédját hibázatja a tragédiáért.

Ahogyan az kiderült, az asszony több fegyvert is tartott otthon engedély nélkül, ezek közül került az egyik véletlenül a férfi kezébe.

Miért nem szólt róla? Ha mondja, ez nem történt volna meg, és a gyerekem még mindig élne! Kívánom, hogy ő is arra a sorsra jusson, mint a gyermekem!- mondta a lapnak E. Lajos.

Ahogyan azt korábban megírtuk, E. Lajos szomszédja, B. Erzsébet idősek otthonába került. A férfi családjára egy csomagot hagyott, de azt nem említette nekik, hogy a csomag aljában egy fegyver van. Lajos kivette a fegyvert a szatyorból, majd játszani kezdett vele a 8 éves lányával. A lány felé fordította a fegyvert, és lőtt. A fegyver elsült, szemen lőtte a lányát, akinek átment a fején a golyó. Már nem lehetett megmenteni az életét.