Meg akarta ölni magát a sólyi gyerekgyilkos

2018.07.07. 15:32

Néhány percen múlott F. Ferenc élete, aki májusban meggyilkolta a 8 éves Adriennt. A 16 éves fiú a zárkájában akart végezni magával – írja a Bors.

Az egyszemélyes, bekamerázott zárkában őrzött F. Ferenc lepedőcsíkokat vágott majd összekötötte őket, de mielőtt a nyakába tette volna a börtönőrök berohantak és megakadályozták abban, hogy felakassza magát – írja a Bors.

Forrás: police.hu

Most a protokoll szerint a budapesti Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe viszik megfigyelésre.

Megszólalhatott a lelkiismerete, megváltás lenne számára a halál. Ezt azonban még nem érdemli meg. Azt kellene visszakapnia, amit ő okozott a lányomnak – mondta lapnak a meggyilkolt lány anyja, aki hozzátette, hogy Adrienn nagyon hiányzik a testvérének és azt szeretné, ha örökbe fogadnának egy hasonló korú lányt.

Adrienn nagymamája csak néhány utcára lakik a gyilkos szüleitől.

Rettegek a postára menni, mert olyankor pont a házuk előtt kell elsétálnom. Tegnap is összefutottam Ferenc szüleivel – mondta az asszony sírva a lapnak.

A gyilkossággal gyanúsított fiú anyja korábban azt mondta a Borsnak, hogy a történtek után nem maradnak sokáig a hajmáskéri albérletben, de még mindig ott élnek.

Forrás: --

Ahogy azt korábban megírtuk, májusban a F. Ferenc elcsalta rollerezni a 8 éves Adriennt. Később egy patak partján betörte a lány koponyáját, levetkőztette majd meg akarta erőszakolni, de meggondolta magát és bedobta a vízbe. A 8 éves lány megfulladt. Adrienn apja hívta rendőrséget, mert órákig hiába keresték. Végül hajnalban a vilonyai zsilipnál találták meg a holttestet.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK