Fergeteges szurkolás és sztárok Újpesten

Vágólapra másolva!
Még csak kívülről látszik, még csak beszélnek róla, de már egyre többen érdeklődnek Újpest új épületéről, az UP Újpesti Rendezvénytérről. A IV. kerületben hamarosan megnyíló új vásárcsarnok és az emeleti kulturális központ összekapcsolja a testi és lelki töltődést. A rendezvénytér izgalmas programkínálata a focivébé szombati negyeddöntője előtt is téma volt az újpesti Bajnok Teraszon, ahol Tápai Szabina, Hajas László, Harsányi Levente, Gianni és Nagy Ervin beszélgetett Istenes Lászlóval a fociról, a sport szeretetéről és a kultúráról.
Vágólapra másolva!

Arról kérdeztük Istenes Lászlót, az UP Újpesti Rendezvénytér marketing és kommunikációs igazgatóját, hogyan jött a mai beszélgetésnek az ötlete, hogy kerül ennyi sztár hirtelen Újpestre?

Istenes László kérdezi László Gyula labdazsonglőrt Forrás: Koncz Márton

- Ahogy arról a város közösségi oldalán már értesülhettek a kerületben élők, augusztus végén megkezdi próbaüzemét az UP Újpesti Rendezvénytér, amely Újpest elmúlt 30 éves történelmének legjelentősebb beruházása és egyben Budapest legújabb és legkorszerűbb rendezvényközpontja. A közelgő nyitás kapcsán szerettük volna kihasználni a városban évek óta jól működő Bajnok Terasz hangulatát arra, hogy hírt adjuk magunkról, hogy egy kicsit bemutatkozzunk.

Gianni és Harsányi Levente Forrás: Koncz Márton

A későbbiekben minden nagy hasonló újpesti rendezvényre szeretnénk valami különlegességgel készülni. Így jött az ötlet, hogy a mostani vb-re épülő rendezvényre elhozzunk az újpestieknek hat olyan hazai hírességet és egy meglepetésvendéget, akiket így együtt még nem láthatott a közönség. A Tápai Szabinával, Nagy Ervinnel, Geszti Péterrel, Harsányi Leventével, Giannival, Hajas Lászlóval folytatott hangulatos kerekasztal-beszélgetés meglepetésvendége László Gyula labdazsonglőr volt, akinek régi álma megvalósításában próbáltunk segíteni azzal, hogy közönség előtt bemutattuk különleges képességét.

Forrás: Koncz Márton

Egy nagyon szórakoztató beszélgetés volt a cél, hogy a foci helyszínen lévő közel 1000 szerelmesének is érdekes legyen, és mellette kicsit megmutassuk milyen színes tartalommal várjuk majd a látogatóinkat. Igazi bemutatkozásnak nem mondanám, hiszen egy témához kapcsolódtunk, ami ugye a foci-vb.

Közös szurkolás a Bajnok Teraszon Forrás: Koncz Márton

De azt meg tudjuk mutatni, hogy a sport, a játék, a kultúra, a szenvedély jelen lesz az UP életében, mint ahogy mindez jelen volt a ma esti beszélgetés alatt is. Mondhatták volna, hogy heten voltunk, mint a gonoszok, de nagy örömünkre a nyolcadik résztvevő pont a közönség lett. Fergeteges este volt!