Megtalálták az évek óta eltűnt magyar lányt

Vágólapra másolva!
Csüllögh Andrea két éve tűnt el. Családja azóta megállás nélkül keresi, és nem eredménytelenül: sikerült kideríteniük, hogy Olaszországban élt hajléktalanként a metrós rémként elhíresült, körözés alatt álló Gál Dániellel. 
Vágólapra másolva!

Gál Dániel 2016 decemberében

a négyes metró vonalán késsel fenyegette az utasokat.

Ezért garázdaságért és kábítószerrel való visszaélés miatt is körözik most a magyar rendőrök. A férfi annyira behálózta a kamaszlányt, Csüllögh Andreát, hogy az képtelen volt szabadulni tőle, hiába óvta őt a családja tőle - írta meg a Blikk.

Az eltűnt lány tavaly előkerült már, de megszökött és újra nyoma veszett. Most viszont váratlan helyen bukkant fel Andrea.

- mondja az eltűnt lány apja, Csüllögh Zsigmond.

A lány élete azonban váratlan fordulatot vett: két hónapja kisfia született.

A kisbabával most egy Torinóhoz közeli anyaotthonban lakik.

Andrea családja nem tudja, hogy kié lehet a gyerek, de nem zárják ki, hogy Gál Dánielé. Csakhogy a férfi időközben nyomtalanul eltűnt. Andrea apja viszont attól fél, hogy a férfi visszatér, és újra behálózza a lányát, aki most már sokkal jobb állapotban van, és beszélnek is egymással.

– teszi hozzá Csüllögh Zsigmond.

A rendőrség egyébként még mindig eltűntként kezeli Csüllögh Andreát, aki még kiskorúnak számít. Akkor fogják megszüntetni a keresését, ha hivatalosan megállapítják a tartózkodási helyét, és átadták a törvényes képviselőjének.