Megműtötték Korfun a magyar férfit, de nem tudja, hogy mi baja volt

Vágólapra másolva!
Görögországban nyaralt a nyugdíjas gyulai házaspár, amikor a férfi a vakáció második estéjén rosszul lett. Görcsölt a hasa és többször is elájult a szállodai szobában. Éjszakára annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Megműtötték, de nem adták ki a zárójelentést, ami aggasztja a hazai orvosokat.
Vágólapra másolva!

A házaspár korfui kálváriájáról a Beol.hu írt. A hírportál szerint sokáig váratták őket a sürgősségin, az orvosok pedig másnap azt közölték: ha nem műtik meg azonnal a férfit, óriási baj lehet.

További vizsgálatokra egy magánklinikára szállították, majd onnan újra visszavitték a kórházba. A

férfinak még ekkor is erős fájdalmai voltak, ráadásul folyamatosan vérzett.

Az ágytálat is a felesége ürítette. Az asszonyt késő este hívták a szállodában, hogy férjét hamarosan megműtik, de csak újabb többórás várakozás kezdődött.

Az orvosok

nem adtak érthető felvilágosítást arról, miért kellett megműteni a férfit.

Mindössze annyi derült ki a házaspár számára, hogy a probléma nem olyan súlyos, mint hitték.

A férfi összesen 11 napot töltött a kórházban, ahol a házaspár elmondása alapján nagyon rosszul bántak velük. A nővérek például

csak azután voltak hajlandóak foglalkozni a férfi vérző sebeivel, amikor az egyik lábadozó beteg is rájuk szólt.

Zárójelentés nélkül jöttek haza

Egyelőre a gyulai orvosok sem tudják, hogy mivel műtötték az idős férfit, ugyanis a házaspárt zárójelentés nélkül engedték el a kórházból. Mindössze gyógyszerrecepteket és egy telefonszámot kaptak fejléces papíron, hivatalos dokumentumokat nem.

A Beol szerint a gyulai orvosok felvették a kapcsolatot a kórházzal, hogy kiderítsék, pontosan milyen operáción esett át a beteg, aki bár azóta jobban van, kisebb rosszullétei még előfordulnak.