Békés tüntetőkre támadtak őrjöngő muszlim migránsok Angliában

Vágólapra másolva!
„Allahu Akbar” üvöltözéssel támadták meg a békés tüntetőket az erőszakos muszlim migránsok az angliai Worcesterben. Két szolgálatot teljesítő rendőr megsérült, három embert pedig előállítottak a brutális támadást követően.
Vágólapra másolva!

Az English Defence League (EDL), azaz az Angol Védelmi Liga szervezett tüntetést az angliai Worcesterben, mivel tiltakoztak a városban építeni tervezett mecset ellen.

Az erőszakos muszlim migránsok és liberális támogatóik azonban útját állták a békés menetnek, és a terroristák által is használt „Allahu Akbar”, valamint „Fuck Tommy Robinson” felkiáltással hergelték a Védelmi Liga tagjait. És közben próbáltak nekirontani a fiatal migránsok a részben idősekből álló, békés tüntetőknek.

Az agresszív muszlim migránst csak a rendőrök tudták visszatartani Forrás: Worcester News

Íme egy videó az eseményről:

A videón látható, hogy csak a rendőrök felkészültségének köszönhető, hogy nem lett vérontás az agresszív migránsok támadásából, azonban így sem maradt verekedés nélkül a tüntetés, amelynek következtében megsérült két rendőr, akik közül az egyik nő volt.

Az alábbi linken található felvételen látható, ahogy az agresszív migránsok rátámadnak a tüntetőkre, valamint, hogy az egyik rendőr a földre esik.

A brutális migránstámadásra és okaira rövidesen részletesen visszatérünk.