Senki sem hitte el az inárcsi férfinak, hogy gyilkolt

Inárcs, 2018. július 11. Bűnügyi helyszínelő Inárcson egy hivatalnál, ahol ügyintézés közben késsel halálosan megsebesített egy hivatali dolgozót egy férfi 2018. július 11-én reggel. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 61 éves helyi lakost. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Az inárcsi férfi súlyos adóságokkal küzdött, el akarták venni a házát, emiatt a gyerekei is az utcára kerültek volna, akik közül az egyik súlyos beteg. A volt rendőr ezért ment be július 11-én az inárcsi hivatalba, ahol nyakon szúrta az ügyintézőt – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Cs. Attila, miután meggyilkolta az ügyintézőt, átment a szomszédban lévő polgármesteri hivatalba, ahol közölte az ott dolgozókkal, hogy megölt valakit.

A hivatalban viszont ezt senki nem hitte el neki, pedig tudták, hogy az utóbbi időben sokat találkozott a családsegítővel gyermekelhelyezési ügyben – írja a Bors.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az asszony kollégái először telefonon próbálták meg felhívni az asszonyt, de nem érték el.

Ezek után az egyik hivatali dolgozó átsétált a családsegítőbe, és hatalmasat sikított, miután meglátta a vértócsát a folyosón.

– mondta a Zsaru Magazinnak Horváth Sándor őrnagy.

A férfi korábban azzal védekezett, hogy az ügyintéző támadt rá, ő csak önvédelemből szúrt.

– tette még hozzá az őrnagy.

Forrás: Blikk.hu/Weber Zsolt

Ezt az állítást a bizonyítékok és a helyszíni rekonstrukció is cáfolta. Cs. Attila többször is ellentmondásba keveredett a vallomása közben, és senki sem hallotta, hogy veszekedtek volna az asszonnyal.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a férfi korábban rendőrként dolgozott.

Nagy adósságot halmozott fel, ezért el akarták tőle venni a házát, a gyerekeit pedig otthonba akarták vinni.

Ezt szerette volna megakadályozni, ezért ment be a családsegítő szolgálathoz. A 42 éves áldozat, T. Andrea foglalkozott a férfi gondjaival.

Ügyintézés közben a férfi ideges lett, és nyakon szúrta a nőt.

A nő életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. Cs. Attila jelenleg előzetes letartóztatásban van.