Újabb selejtes fake news a balliberális hazugsággyárból

Vágólapra másolva!
Újabb szánalmas hazugságokkal próbálkozik a balliberális propagandagyár – a legújabb nevetséges akciót a Magyar Idők vette észre. Szauer Péter fake news portálja (hazugságaikról többek közt itt, itt, itt  és itt írtunk) és Soros blogja most egymást túllicitálva erőlködik, hogy legalább egy aprócska botrányt kirobbantson, de persze sikertelenül.
Vágólapra másolva!

„Nagyon úgy tűnik, hogy a ballib média fakenews-gyárának újságíróira nem helyez túl nagy béklyót a valóság ismerete” – jegyzi meg szellemesen a Magyar Idők.

A hvg hatalmas betűkkel hirdeti felfedezését, hogy létrejön a Nemzeti Konzultációs Központ, a Soros-blog 444 pedig azt, hogy dr. Molnár Balázs, az európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkár lesz a vezetője. Kár, hogy egyik sem igaz.

A Nemzeti Konzultációs Központ ugyanis nem tud létrejönni, mert már három éve létezik, a vezető pedig ugyan dr. Molnár Balázs lesz, csak nem a helyettes államtitkár, hanem egy másik Molnár Balázs (a Miniszterelnöki Kabinetiroda munkatársa). Ezek nem túl bonyolult információk, néhány kattintással elő lehet keresni az internetről, de úgy tűnik a fakenews-gyár propagandistáinak ez nem sikerült.

„Úgy érzik, hogy nekik mindent szabad. De van egy rossz hírünk a számukra: azok az idők már elmúltak” – zárja írását a Magyar Idők publicistája.