A megyében több helyen okozott károkat a vihar. A felgyülemlő esővíz és a kidőlt fák okozták a legtöbb gondot az ország déli része felett elvonuló zivatarok és az azokat kísérő széllökések nyomán - olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Az 51-es főút Kalocsa és Bátya közötti szakaszán egy fa az úttestre dőlt, a kalocsai hivatásos tűzoltók már megszüntették a forgalmi akadályt. Kalocsán, a Király Ilus utcában fél méter magasan állt a víz egy pincében, a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre. A Menyhárt László utcában és a Duna utcában is azért kértek segítséget, mert alagsort, pincét öntött el az esővíz. Imrehegy közelében, az 5309-es úton egy kilométer hosszan letört faágak hevertek az úttesten, félpályán haladt csak a forgalom, a keceli önkormányzati tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Rém településen, a Bethlen Gábor utcában egy nagymáretű faág egy lakóház tetejére, illetve a kerítésére szakadt, a bajai hivatásos tűzoltókat riasztották. Szakmárban, a József Attila utcában egy tizenöt méteres fa dőlt az útra, az ágai leszakították a villanyvezetéket is.

A fát a kalocsai hivatásos tűzoltók eltávolították.