Eltemették a Fertő tavi darabolós gyilkos áldozatát

Fertő-tó, gyilkosság
A lány holttestének darabjait még mindig keresik
Vágólapra másolva!
A bécsi kannibálként ismert férfi dühében fojtotta meg magyar barátnőjét, majd feldarabolta a testét. A testrészek egy részét eltette a fagyasztóba, hogy enni tudjon belőle, míg a többit beledobta a Fertő tóba. A TV2 hírműsora, a Tények beszélt a lány gyászoló anyjával, aki máig nem tudja feldolgozni a történteket.
Vágólapra másolva!

Egy bécsi temetőben temették el Zsuzsannát, akit áprilisban brutális módon meggyilkolt Alfred U. A fiatal nő korábban Rácalmáson élt. Hat éve költözött Bécsbe, ahol

alkalmi munkákból tartotta el magát, de nehezen jött ki a pénzből.

Halála előtt egy szállón húzta meg magát. Kényszerűségből költözött a gyilkoshoz, mivel elfogyott a pénze.

Forrás: AFP

A nő anyja a temetés után nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta, márciusban beszélt utoljára a lányával, aki akkor még boldognak tűnt. Akkor vált neki gyanússá, hogy valami nincs rendben, amikor a lánya nem köszöntötte fel őt a születésnapján, holott sosem feledkezett meg erről. Pár nappal később jelentek meg a rendőrök a nő házának ajtajánál.

- döbbent meg az asszony. A rendőrök ekkor közölték vele, hogy egy nő testrészeit találták meg a Fertő tóban, ezért DNS-mintát kell adnia.

A nő a konzulátus munkatársaitól tudta meg a részleteket. Ahogy azt is, hogy

a gyilkos lánya belső szerveit lefagyasztotta, mert később meg akarta azokat enni.

A gyilkos vallomása szerint azért végzett Zsuzsannával, mert a nő nem akart hozzáérni, majd ki is nevette. Dühében megfojtotta, majd a testet feldarabolta. A férfi nemrég szabadult a börtönből hasonló bűncselekmény miatt.