Gajdics Ottó: A nemzeti-polgári oldal visszakapta a televízióját

2018.08.02. 11:00

A nemzeti-polgári oldal családja visszakapta a televízióját – így értékelte az Origónak Gajdics Ottó a Hír TV-nél történteket. A Magyar Idők főszerkesztője, a Hír TV korábbi vezérigazgatója úgy látja, az elmúlt évek legnagyobb áldozatai a nézők voltak, akik közül sokan egyszerűen nem értették, mi történik abban a televízióban, ami a családjuk részévé vált.

Minden a helyére került – így értékelte Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, hogy szerdán a Hír TV-ben az új vezetők elfoglalták a helyüket. Emlékeztetett arra, hogy amikor ő vezette a Hír TV-t akkor sikerült egy nagy családdá szervezni a televízió nézőközönségét és a tévé munkatársait. Sokan a televízióra családtagként tekintettek, főleg mivel a 2010 előtti időszakban ez volt az egyetlen olyan televízió, ami nem a balliberális oldal tematikája mentén szerveződött.

Gajdics Ottó szerint a három évvel ezelőtti változások legnagyobb vesztesei a nézők voltak, mivel sokan egyszerűen nem értették, hogy mivé vált a korábbi tévé. Bízik benne, hogy most sokan ismét a Hír TV-t választják majd, mivel lezárult a korábbi korszak. A nézők most ismét azt a hangot hallhatják majd, amit megszoktak 2015 előtt.

Gajdics Ottó: A három évvel ezelőtti változások legnagyobb vesztesei a nézők voltakForrás: MTI/Kovács TamásGajdics Ottó szólt arról is, hogy döbbenten figyelte, ahogy volt kollégái arról kezdtek beszélni, hogy nem ők hajtották végre a 180 fokos fordulatot, hanem a világ változott meg körülöttük. Ha valaki 10 évig azért harcolt, hogy az a politikai közösség, ami szimpatikus neki, végre jusson hozzá az erőforrásokhoz, jusson hozzá azokhoz az építő lehetőségekhez, amikre vágyott, amikor ezt elérte végre, akkor ne mondja azt, hogy viszontlátásra, és nem ilyen lovat akartunk – mondta Gajdics Ottó.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK