Huth Gergely: Végre eljött az Igazság napja

HírTV
Huth Gergely szerint a Hír TV tulajdonosváltásával eljött au I-nap
Vágólapra másolva!
A Hír TV új tulajdonosának a becsületére váljon, hogy lehetővé tette három és fél évvel a G-nap után, hogy eljöjjön az I-nap – így értékelte az Origónak Huth Gergely a televíziónál történteket. A Pestisrácok.hu főszerkesztője úgy látja, fel kell tenni a kérdést, hogy kik is a valódi áldozatai az elmúlt három és fél évnek.
Vágólapra másolva!

A G-nap után bő három és fél évvel később eljött az I-nap, az Igazság napja – így értékelte Huth Gergely, a Pestisrácok.hu főszerkesztője a HírTV-ben lezajlott vezetőváltást. Az I-napnak el kellett következnie, és az új tulajdonos becsületére váljon, hogy ezt lehetővé tette. Huth Gergely feltette azt a kérdést, hogy kik is valójában az igazi áldozatai a korábban történteknek? Szerinte egyértelműen azok, akik 2015 februárjában gyakorlatilag kiugrottak a világűrbe, nem tudták, hogy mi lesz a karrierjükkel, és miből fognak a későbbiekben megélni – mondta Huth.

Úgy látja, nagyon szomorú, hogy azok, akik részt vettek a polgári média felépítésében, azok

a G-nap után vállalták a korábbi polgári néző-és olvasótábor elárulását azzal, hogy teljesen megváltoztatták a korábbi sajtótermékek politikai irányvonalát.

Huth szerint az érintettek a Gyurcsány–Vona–Fekete-Győr összefogás érdekében levitézlett baloldali figurákkal töltötték fel a Hír TV-t.

Huth Gergely szerint a Hír TV tulajdonosváltásával eljött az I-nap Forrás: Origo


A főszerkesztő szerint nagy kérdés, hogy a mostani médiatérben hogyan találja meg a helyét a Hír TV, de bízik benne, hogy a televízió az I-nap után megtalálja majd a helyét. A polgári tábor jelenlegi mérete elbír két hírtelevíziót is – mondta Huth Gergely.