Szikszai Péter: Visszaadjuk a HírTV-t a jobboldalnak

2018.08.02. 12:10

Kulturáltan zajlott le a szerdai átadás-átvétel, de egyértelművé tettük, hogy Kálmán Olga nem fér bele a jobboldali televíziózásba – minderről Szikszai Péter, a Hír TV műsorokért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt az Origónak. 

A Hír TV a jobboldal televíziója, és ezt már szerdán is teljes mértékben nyilvánvaló tettük azzal, hogy Kálmán Olga helyén az a Földi-Kovács Andrea vezetett műsort, aki a G-nap után elsőként mondott fel – mondta Szikszai Péter az Origónak. A Hír TV műsorokért felelős vezérigazgató-helyettese szólt arról is, céljuk, hogy visszaadják a jobboldalnak a televíziót.

A szerdai átadás-átvétel kulturáltan zajlott. Ennek egyik oka, hogy a korábbi kollégák közül sokat ismertek, így nem volt komoly konfliktus. Azt persze egyértelművé tettük, hogy Kálmán Olga nem fér bele a jobboldali televíziózásba. Szikszai Péter azt mondta, hogy a 2015. február 6-a előtti állapotokat szeretnék visszaállítani.

Szikszai Péter: Most a működőképesség biztosítása a legfontosabb a Hír TV-nélForrás: Origo

A mostani váltás nagyon hirtelen történt, ezért értelemszerűen nem lehet egyik napról a másikra egy teljesen új struktúrát felépíteni – mondta a műsorokért felelős vezérigazgató-helyettes. A legfőbb cél a következő hetekben, hogy biztosítsuk a televízió működőképességét, az új műsorstruktúra ősztől lép életbe, addig nyári üzemmódban működünk – mondta Szikszai Péter.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK