Hiába hízelegsz, nem kedvellek! Szél Bernadettet szétszedték a hozzászólók

Szél Bernadett
Vágólapra másolva!
Az LMP-s politikust jó pár kudarc érte mostanában, ezért itt volt az ideje népszerűségét felfele mozgatni egy picit. Ennek megfelelően közösségi oldalára egy százszázalékosan bájos, übercuki családi-nyaralós képet rakott ki, ami egészen kiváló ötletnek tűnhetett. Egészen az első komment érkezéséig.
Vágólapra másolva!

Az ellenzéki térfélen mostanában látványosan nő az olyan politikusok száma, akiknek semmi sem jön össze. Ebbe a körbe sorolható Szél Bernadett, az LMP jelenlegi társelnöke is. Pontosabban Szél nem csupán ide sorolható, hanem ő ennek a csoportnak a szimbóluma. Ugyanis a politikus

  • az ellenzéki várakozások ellenére a budakeszi körzetben kikapott fideszes ellenfelétől az áprilisi választáson. Ezt úgy sikerült produkálnia, hogy a régi balliberális elit pártjai nem indítottak ellene jelöltet, látszólag sima volt a terep. De csak látszólag.
  • Miután kikapott egyéniben, miután miniszterelnök-jelöltként a kormányzásra törő pártját majdnem sikerült nyolc százalék fölé tornáznia, úgy tartotta helyesnek, hogy elindul az LMP tisztújításán. Az eredmény nem sikerült tökéletesre: ellenjelölt nélkül a küldöttek 60 százalékának a támogatását kapta meg.
  • Miután ilyen csúfos dolgok történtek meg vele, saját pártjának etikai bizottsága következett: három évre eltiltották valamennyi párttisztség viselésétől, ami azért lássuk be, nem mindennapi dolog egy politikus életében.
  • „A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom" – ezt pedig már az után írta közleményében, miután elkaszálták a sajátjai a párt határozatainak semmibevételéért, július végén. A politikus azóta gondolkodik politikai jövőjével kapcsolatban.

Ilyen előzménysor után mindenképpen az tűnik racionális lépésnek egy régóta a pályán lévő politikustól, hogy felköti a gatyáját (szoknyáját), és dob egyet a népszerűségén. Itt van az idő a javításra – gondolhatta Szél Bernadett is, és posztolt egy igazán maradandót.

Ember legyen a talpán, aki ennél cukibb, aranyosabb, szemet csiklandoztatóbb képet tud posztolni. Az LMP politikusának végre valami igazán összejött, a kisgyermekes, napszemüveges, olvasós poszt minden bizonnyal betalált oda, ahova be kellett találnia!

Minden a politikus által kijelölt úton haladt, a virtuális népszerűségi adatok már-már emelkedésnek indultak. Csakhogy elkezdtek szállingózni az első kommentek.

– szólt a kezdőlöket.

Forrás: Facebook

Ez egy valóságos láncreakciót indított be, aminek következtében egy véget nem érő kritikaáradatot kapott a nyakába az LMP-s politikus.

– jött a következő hozzászólás. A szorgalmas kommentelőket nem hatotta meg az aranyos nyaralós kép, egymást hergelték, és durvábbnál durvább üzeneteket küldözgettek:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Ezek után nem szükséges nagy volumenű elemzés, összegzés arról, milyen fogadtatásban részesült Szél Bernadett népszerűségjavítást célzó manővere.

A tömegfelháborodásba torkolló cuki képes akció nem példanélküli a magyar politikában. Legutóbb Vona Gábor tette közszemlére olasz luxusutazásának exkluzív képeit, villámgyorsan a mémkészítők első számú célpontja lett.