Kanyarban előzhetett a férfi, aki élve elégett az autójában

2018.08.06. 10:32

Brutális baleset történt június 29-én éjszaka a 44-es főúton, Lakitelek közelében, ahol három autó ütközött össze. Egy hagyományőrző házaspár elevenen megégett az egyik autóban, az utasával együtt. Ismerősük szerint a férfi hibázott, mert olyan helyen akart előzni, ahol beláthatatlan az út. A baleset körülményeit még vizsgálják.  

Három autó ütközött a 44-es főút, 22-es kilométerénél, Lakiteleknél. Az egyik, amelyben hagyományőrzők ültek, Kecskemét felé haladt, amikor egy BMW-t akart megelőzni, de nem sikerült.

Hárman égtek meg a kigyulladt autóbanForrás: MTI/Donka Ferenc

Frontálisan karambolozott egy szemből érkező autóval.

A hagyományőrzők autója nekicsapódott a BMW-nek, majd az árokba sodródott. A BMW sofőrje azonnal megállt és odaszaladt a hagyományőrzők autójához. A férfi még segítségért kiáltott, de hiába, a BMW-s nem tudta őket kiszabadítani, beszorultak az autóba.

Forrás: MTI/Donka Ferenc

 Pár másodperc múlva felcsaptak a lángok,

amit egy éppen arra járó mentőautó személyzete megpróbált eloltani, de már csak a tűzoltóknak sikerült. Akkor már teljesen kiégett az autó, a házaspár és az utasuk halálra égett.

Az egységek csak feszítővágókkal tudták kiemelni a két holttestet, és ekkor találták meg a harmadik embert is, holtan" - írta meg a Hiros.hu.

Egy kiégett és összetört autó az árokban, előtérben egy összeroncsolódott gépjármű a 44-es főút 22-es kilométerénél Lakitelek közelében, ahol három autó ütközött össze 2018. július 29-én esteForrás: MTI/Donka Ferenc

A portál szerint a másik két autóban egy-egy ember sérült meg, ők kórházban vannak.

Előtte mentem ott el 1 perccel. Nem akartam elhinni, mikor hazaértem és hallottam. Az a baj, kanyarban előzött, és nem lehet ott belátni normálisan az utat. Már egy párszor elmentem a helyszín mellett, szörnyű még a látvány is. Sajnálom, Isten nyugosztalja őket"- írta egyik ismerősük a Facebookon.

Egy másik ismerősük szerint is a hagyományőrző férfi hibázott, nem mérte fel jól a körülményeket előzés előtt.

Forrás: Facebook

Szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.