Szokatlan esethez hívták ki a tűzoltókat vasárnap délután, egy újpesti kocsmában elesett egy nő, akinek a feje beszorult a pult fala és a lábtartó közé. A Blikknek a szerencsétlenül járt elmondta, hogy történt a baleset.

Az asszony néhány vodka után esett el olyan szerencsétlenül, hogy a feje beszorult a bárpult és a falra szerelt lábtartó közé.

Sajnos, magánéleti problémák miatt napok óta nem alszom, bevallom, pár vodka is lecsúszott. A bárpulton támaszkodtam, majd egy kicsit elbóbiskoltam. A baj ezután történt: azon kaptam magam, hogy beszorult a fejem, nem tudok felkelni – mondta az asszony a Blikknek.

Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Miután rájött, hogy a fejét nem tudja kihúzni, megpróbálta az egész testét áttuszkolni a lábtartó alatt.

Megpróbáltuk kiszabadítani a fejem, ami abba az irányba, amelyből estem, nem fért ki. Megpróbáltam átpasszírozni a lábtartó és a bárpult között a testem, de ez sem sikerült – mesélte az asszony a lapnak.

A kocsma dolgozói hívták a tűzoltókat, akik egy feszítővágóval szabadították ki az asszonyt, akit az eset után kórházba vittek.

Kisebb zúzódásokkal a nyakamon és vállamon megúsztam a balesetet. Ha nincs ekkora mázlim, komolyabb baj is történhetett volna – mondta az asszony.