Adóelkerülés céljából párttá alakul a Soros-féle Migration Aid

2018.08.17. 11:00

Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk. Stílszerűen Éjjeli Őrség lesz a nevük, mint a népszerű orosz vámpír-trilógiának.

A Migartion Aid pénteken jelentette be, párttá alakulnak, nehogy adózniuk kelljen a Soros György által finanszírozott lobbitevékenységük után - írta a Pesti Srácok. Mint a bejegyzésben kifejtették, a bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.

Soros Györgynek pártja is lesz MagyarországonForrás: --

Csak Soros érdekét nézik

A Migration Aid nevezetű Soros-bábszervezet vezetője még idén márciusban elképesztően zavaros magyarázkodásba kezdett, miután a Magyar Idők leleplezte, hogy illegális listázásba kezdtek a tranzitzónában és Soros érdekeit képviselik. Siewert András kusza összeesküvéselméletet adott elő valamifajta titkosszolgálati akcióról, de állításait semmivel nem igazolta.

A Migration Aid egyébként azt javasolta, hogy vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hoznának létre Magyarországon. Az ötlet egyik vezetőjüktől, Siewert Andrástól származik, aki nem titkolja, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon.

A Fidesz-frakció közleménye
Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is. A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az első, ezért az illegális migrációt segítő tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK