Magyar tervező a New York-i divathéten

2018.08.17. 09:37

A magyar Nanushka márka tényleg meghódítja a világot. A tervező, Sándor Szandra meghívást kapott a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre, írja a Bors.

Oscar de la Renta, Ralp Lauren, Marc Jacobs. Három név. A világ legismertebb divattervezői, akik évtizedek óta diktálják a divatot. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik szeptember 12-én a magyar divattervező, Sándor Szandra is.

Sándor SzandraForrás: AFP/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz

 

A Nanushka márka megálmodója meghívást kapott a világ egyik legfontosabb divateseményére, a New York Fashion Weekre. A fiatal tehetség az itthon is jól ismert Michael Korsszal és Marc Jacobsszal egy napon fogja megmutatni a nagyközönségnek kreációit. Igazi örömünnep, hatalmas elismerés.

Nanushka modellek a New York Fashion WeekenForrás: AFP/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz

 

Nanushka a legnagyobbak között képviseli majd Magyarországot és a hazai divattervezést. Az elmúlt évek kemény munkája végre beérett. Hollywoodi sztárok, világhírű énekesek, modellek választják Sándor Szandra kreációit.

Ahogyan azt keddi cikkünkben is írtuk, a múlt hónapban Kendall Jenner és Dua Lipa, míg az elmúlt egy év leforgása alatt Emma Watson, Uma Thurman, Jennifer Lawrence is magyar ruhában parádézott, hála Nanushkának.

Nanushka táska a New York Fashion Week bemutatójánForrás: AFP/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz

 

Ezeknek a sztároknak köszönhetően az elmúlt időszakban számtalan olyan írás jelent meg a világ leghíresebb magazinjaiban, amiben Budapestről, mint egy új feltörekvő kreatív-ipari központról és luxus utazási célpontról cikkeznek. A New York Fashion Week pedig újabb lehetőséget ad arra, hogy Magyarország és a magyar divatipar világszínvonalon is megmutassa magát.

A leghíresebb áruházakban kapható
A Nanushka az első olyan magyar márka, ami a világ leghíresebb áruházainak többségében már kapható, legyen szó a New York-i Ötödik Sugárúton található Bergdorf Goodman áruházról vagy London leghíresebb intézményéről, a Selfridgesről. Mindez a GB Partners által kezelt EXIM Növekedési Alap 2016. végi befektetésének köszönhetően valósult meg.