Óriási fesztiválsiker lett az Út a Mosolyért Alapítvány kezdeményezése

UAM - Sziget 2018
Vágólapra másolva!
Hatalmas sikert ért el a Sziget Fesztiválon az Út a Mosolyért Alapítvány nagyszabású adományozó kampánya, a „Megérteni. Elfogadni. Segíteni.”. A kezdeményezés célja, hogy közel hozza és megismertesse a fesztiválozókkal az autizmust, valamint hogy az Autisták Országos Szövetségével összefogva létrehozza Magyarország első Autista Krízis Házát és Oktatási Központját.
Vágólapra másolva!
Az alapítvány idén az összes nagy hazai fesztiválon jelen volt kampányával Forrás: Rockstar Photographers

A Telekom VOLT Fesztivál, majd a Balaton Sound után a Szigeten is arra buzdította az Út a Mosolyért Alapítvány a fesztiválozókat, hogy

a Mosoly útja végén kihelyezett Mosoly-falon küldjenek egy-egy kedves üzenetet az autizmussal élő társaiknak, valamint hogy készítsenek fotót is a különleges Instagram-kerettel,

amit a #fesztiválozzamosolyért hashtaggel oszthattak meg közösségimédia-felületeiken.

A MOL pedig minden hashtag után 100 Ft-tal támogatja az alapítvány célkitűzését.

Az Út a Mosolyért Alapítvány kezdeményezésének célja, hogy az Autisták Országos Szövetségével összefogva

megépülhessen az első Autista Krízis Ház és Oktatási Központ.

Az intézményben szakszerű és hatékony segítséget nyújthatnak majd a súlyos autizmussal élőknek és családtagjaiknak, valamint tanulási lehetőséget, tapasztalatszerzést biztosíthatnak a szakemberek számára.

Gubcsó Balázs, az alapítvány kuratóriumi tagja elmondta:

A „Megérteni. Elfogadni. Segíteni." kampány a Strand Fesztiválon zárja a nyarat. Zamárdiban még több aktivitással várja a kilátogatókat: a nagy sikert aratott Mosoly útja és a Mosoly-fal mellett ott lesz a Soundon megismert fotókabin és a Sziget egyik slágere, az Instagram-keret, melyhez most is mindenkit arra biztatnak, használják a #fesztiválozzamosolyért és a #megértenielfogadnisegíteni hashtageket is.

A Balaton-parti fesztivál különlegességét pedig az a 30.000 darab feliratkozott szélforgó adja majd, amelyek közül minden elfogadott darab után a MOL újabb 100 Ft-ot adományoz majd az alapítvány számára.

#fesztiválozzamosolyért #megértenielfogadnisegíteni Forrás: Rockstar Photographers

Amennyiben szeretné támogatni az Út a Mosolyért Alapítvány munkáját, a felajánlását a következő bankszámlaszámra tudja eljuttatni: 10918001-00000087-36910019.

További részleteket az alapítvány honlapján, illetve Facebook-oldalán talál.