Már tudják, ki a kőbányai orálfantom

2018.08.24. 12:20

Napok óta az interneten kering egy felvétel arról, hogy Kőbányán egy fiatal szexuálisan zaklat egy alvó hajléktalant. A Bors szerint a rendőrök azonosították az orálfantomot és a másik férfit is. Nyomoznak a felvételt kiszivárogtató ember ellen is.

Mint ahogy arról az Origo is beszámolt, a X. kerületi Liget térnél lévő térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy fiatal fiú éjjel észrevesz egy alvó vagy bódult állapotban lévő hajléktalant.

Egy ideig csak áll mellette és figyeli, majd lehajol, és kezével a férfi nadrágjához nyúl. A hajléktalan odakapja a kezét, amire a fiatal támadó kicsit hezitál, majd letérdel a hajléktalanhoz, és a szájába veszi a péniszét.

Azonosították mindkét férfitForrás: Bors

A lap megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya akkor azt közölte, hogy vizsgálják a felvételt. A Bors újbóli érdeklődésére már arról számoltak be, hogysikerült beazonosítani a videón szereplő férfiakat, akikkel szemben közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

A térfigyelő kamera felvételének kiszivárogtatása miatt pedig a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság vezetője feljelentést tett az ügyészségen.

KAPCSOLÓDÓ CIKK