Több baleset is történt az M3-ason, ebből kettő Mezőkövesdnél

2018.08.28. 07:38

Az M3-as autópályán már négy olyan baleset is történt, amelyekben többen megsérültek. Mogyoródnál egy autó felborult. Több súlyos sérültről is tudni, Budapest felé lezárták az utat.

A reggeli órákban két baleset miatt teljes szélességében lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát – írja a az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja.

Két baleset történt egyszerre kedd reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 122-es kilométernél:

  • előbb egy kamion és egy terepjáró ütközött össze,
  • majd néhány száz méterrel később három kocsi csúszott egymásba.

A két balesetben több ember is megsérült, egyiküket mentőhelikopterrel szállítják kórházba.

Frissítés: Ugyan azóta a belső sávon megindították a forgalmat, de a baleset miatt így is fél órával hosszabb útra kell számítani (Útinform).

Történt egy harmadik és negyedik baleset is

A délelőtti órákban három gépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 48-as kilométerszelvényénél, Hatvan közelében a főváros felé vezető irányban.

A balesetben négyen megsérültek, elsődleges információk szerint egyikük súlyosan.

Három autó ütközött össze az M3-as autópályán Galgahévíznél kedd délelőtt; a baleset miatt a fővárosból kifelé vezető oldalt teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszín szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Kerekharasztnál a 3-as számú főútra terelik.Aki teheti, az 59-es kijáratnál térjen le az autópályáról. Megjegyezték ugyanakkor, hogy a 3-es főúton is araszolnak a járművek.

Frissítés: Megindult a forgalom, a torlódás csak lassan szűnik meg, jelenleg 20-25 perc az áthaladás.

Az M3-as autópálya 26-os kilométerszelvényénél egy autó borult fel, Mogyoród térségében, a Hatvan felé vezető oldalon. Itt egy sávon halad a forgalom.