Svédország alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját

2018.08.31. 12:38

A bevándorláspárti svéd kormány alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az M1 műsorában.

Menczer Tamás a svéd külügyminiszter bírálatára reagált Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter találkozójával kapcsolatban.

Migránsok a svédországi MalmőbenForrás: AFP/TT News Agency/Johan Nilsson

A keddi olasz-magyar megbeszélés résztvevői igazi demokraták, hiszen ők testesítik meg az európai emberek akaratát, amikor az illegális bevándorlás ellen harcolnak– fűzte hozzá.

Véleménye alapján míg az európai parlamenti választások közeledtével a politikusok két csoportra szakadtak, a bevándorlást támogató és azt megállítani akaró politikusok csoportjára, addig az európai emberek egységes véleményen vannak, nem kérnek az illegális bevándorlásból.Az elmúlt időszak nemzeti választásain – Olaszországban, Németországban, Szlovéniában és Magyarországon – a választók már megmutatták akaratukat – tette hozzá Menczer Tamás.