Gyógyszermérgezés miatt halhatott meg Ádám Tamás, a Família Kft. főszereplője

Ádám Tamás galéria
Ádám Tamás, a Deficit című darab rendezője 2012-ben. A színész-rendezőt csütörtökön a lakásában holtan találta a fia. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított.
Vágólapra másolva!
Kiderült, mi okozhatta a Família Kft. egykori főszereplőjének halálát. Mint azt elsőként a Ripost megírta, csütörtök délután rendőrök lepték el Ádám Tamás VII. kerületi otthonát, miután a színész fia holtan találta édesapját. A napilap most újabb részleteket közölt a rejtélyes halálesettel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A Ripostnak nyilatkozó szomszédok elmondása szerint a kiérkező orvos már nem tudott segíteni Ádám Tamáson, csak a halál beálltát tudta megállapítani,

majd nem sokkal később megérkeztek a rendőrök, akik késő délutánig helyszíneltek.

Ádám Tamás, a Deficit című darab rendezője 2012-ben. A színész-rendezőt csütörtökön a lakásában holtan találta a fia. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított Forrás: MTI/Kallos Bea

A szomszédok úgy hallották, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka.

Ádám Tamást sokan szerették szűkebb lakókörnyezetében, mindig vidám volt, mindenkihez volt néhány kedves szava.

A színész nevéhez rengeteg színházi és filmes alakítás fűződik, mégis

1991-ben vált igazán ismertté, amikor főszerepet kapott a mára már kultikussá vált, az MTV-ben kilenc éven át futó Família Kft. című sorozatban. Ő alakította a családfő, dr. Szép Károly karakterét, Esztergályos Cecília férjét.

Ádám Tamás a 2000-es évek elején eltűnt a nyilvánosság elől, de rendszeresen játszott a Szegedi Nemzeti Színházban, és rendezőként többször is közreműködött a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A Família Kft. televíziós sorozat egykori főszereplője 66 éves korában hunyt el tragikus hirtelenséggel Forrás: MTI/Arnold Éva

Ádám Tamás hirtelen haláláról ismerősei, színésztársai nyilatkoztak a Borsnak. Xantus Barbara, aki a népszerű sorozatban is együtt játszott vele, azt mondta: nagyon klassz ember volt.