A bevándorláspárti erők folyamatosan támadják Magyarországot

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.
Vágólapra másolva!
A bevándorláspárti erők Emmanuel Macron francia elnök vezetésével folyamatosan támadják Magyarországot, de bármekkora is a nyomás, a kormány vállalja ezt a harcot a haza és Európa érdekében – írta közleményében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter szerint Macron elnök bevándorlók tömegeit akarja behozni Európába, ezzel veszélybe sodorva a kontinens biztonságát. A miniszter megjegyzi, hogy

a bevándorláspárti erők magukat progresszívnek, haladóknak nevezik, csak az a baj, hogy a haladás iránya katasztrofálisan rossz, a sebesség óriási, szélsebesen a szakadékba vezetik Európát.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Forrás: KKM / Mitko Stoichev

Szijjártó Péter kiemelte, hogy a jövő évi európai parlamenti választás tétje hatalmas, mivel a bevándorlást megállítani akaró politikusoknak kell többségbe kerülniük az Európai Parlamentben.

A Magyarországról hazug jelentést készítő Judith Sargentini EP-képviselő Emmanuel Macron elnök elvbarátja, így a francia elnök is kampányol Magyarország elítélése mellett

-– írta a külügyminiszter.

– olvasható a közleményben.
Az európai vezetők feladata az európai emberek biztonságának megőrzése, és nem az, hogy kiszolgáltassák őket terroristáknak – fogalmazott Szijjártó Péter.