A Sargentini-jelentés elutasítására szólította fel az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében.

Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője úgy fogalmazott: a jelentés európai parlamenti vitáján és szavazásán megint ki fog derülni, hogy lehet-e számítani az ellenzékre Magyarország védelmében vagy nem.

A kormánypárti politikus a Fidesz-KDNP frakciószövetség véleményét tolmácsolva rámutatott arra, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, a Soros-birodalommal szövetkezve most egy újabb bosszúhadjáratra készül Magyarország ellen.Meg akarják bélyegezni a magyar embereket, amiért következetesen elutasítják a bevándorlást.

A KDNP-s politikus kijelentette: az Európai Parlamentben ülő magyar képviselőknek meg kell védeni az országot és a magyar embereket, és a kormánypárti képviselők így fognak tenni.Nacsa Lőrinc szerint azonban erős a gyanú, hogy most is lesznek olyan ellenzéki képviselők, akik elárulják az országot és azokkal szövetkeznek majd, akik bevándorló kontinenssé akarják tenni Európát.

A kormánypártok ezúton is felszólítják az ellenzéki pártokat és EP-képviselőket, hogy utasítsák el a jelentést - mondta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.