Fidesz: Orbán Viktor megvédi hazánk becsületét a hazug vádakkal szemben

2018.09.11. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök meg fogja védeni Magyarország becsületét az igaztalan vádakkal szemben, ki fog állni a magyarokért a Sargentini-jelentés délutáni európai parlamenti (EP) vitájában – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs közölte: arra kérik a kormányfőt, vigye el a magyarok hangját az EP-be, mondja el, hogy a magyarok továbbra is biztonságban, keresztény kultúrában akarnak élni.

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége bosszúra készül Magyarország ellen, mert a magyarok világossá tették, nem fogadnak be bevándorlókat. A Sargentini-jelentés nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze – tette hozzá.

A kommunikációs igazgató tudatta: Európában, ahol hangot mernek adni a bevándorlásellenes véleményeknek, ott azonnal megbélyegzik, hazug vádakkal illetik az embereket, hogy elhallgattassák őket.

Magyarországra is azért irányul ilyen össztűz, mert egyenesen megmondtuk, hogy nem akarunk Magyarországból bevándorlóországot csinálni– jelentette ki a politikus, majd hozzátette, azért támadják Magyarországot, mert megmutatta: a bevándorlás megállítható.„A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot a bevándorláspárti Soros-szervezetek hathatós közreműködésével” – fűzte hozzá Hidvéghi Balázs.

Jelezte ugyanakkor, ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi EP-választás fő tétje pedig az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa sorsa.Arra a felvetésre, hogy a zöldpárti Sargentini a következő EP-ciklusban nem jelölteti magát képviselőnek, tehát beismeri, hogy elbukott, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: a politikus európai parlamenti teljesítménye minden szintet alulmúl, egy nyíltan bevándorláspárti politikusról, Soros György egyik nyílt szövetségeséről van szó, mi pedig nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni érte, ha jövőre nem lesz már képviselő.