Megszerezte a biztonsági kamera felvételét a Ripost az afgán erőszakolóról. Ezen pontosan látszik, hogyan csalta csapdába áldozatát Sarhadi Bilal Ahmad.

A lap birtokába jutott a Döner Kebab belső videókamerájának felvétele, ami tisztán látszik, mi is történt vasárnap hajnali 2 és 3 óra között a helyiségben. A felvételek egyértelműen bizonyítják annak az afgán migránsnak a bűnösségét, aki megerőszakolt egy magyar lányt. A Ripost úgy tudja, az áldozat egy 21 éves légikísérő.

Elsőként a Ripost számolt be arról, hogy szeptember 9-én vasárnap hajnali 2 és 3 óra között Budapesten egy belvárosi kocsma mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad 18 éves afgán migráns szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A Ripost munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől.

Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez, a belső videokamera felvételeit is átadta.Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg. A késő éjszakai órán az étterem zárva volt, a férfi engedte be a mosdót kereső hölgyet.

Nem kizárt, hogy valamiféle „lehetőséget” látott benne– mesélte a riporternek a gyorsétterem vezetője.

A felvételen jól látszik, amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz. 2 óra 25 perc 56 másodperc.

2 óra 25 perc 56 másodperckor megmutatja a lánynak, hogy merre találja a mosdótForrás: Ripost/Markovics

Ezután Sarhadi Bilal Ahmad előremegy, felkapcsolja a villanyt a személyzeti mosdóban.

Forrás: Ripost/Markovics

Ezután a fiatal nő bement a mosdóba. Ekkor Sarhadi Bilal Ahmad azonnal erőszakosan bezárja belülről az ajtót. Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk! Hajnali 2 óra, 26 perc, 1 másodperc.

Forrás: Ripost/Markovics

Később az étterem egy másik dolgozója felfigyelt a kiszűrődő zajokra, a lány segélykiáltásaira,és hallgatózni kezdett – írja a Ripost.

Forrás: Ripost/Markovics

Néhány perc múltán ismét feltűnik a férfi, újra hallgatózik, majd ismét elhagyja a helyszínt.

Forrás: Ripost/Markovics

Sarhadi Bilal Ahmad 2 óra 53 perckor elsőként jön ki a mosdóból, őt követi a még öltözködő, megfélemlítettnek tűnő lány, akit a felvétel szerint 27 percen át erőszakolt és kényszerített az afgán migráns.

Forrás: Ripost/Markovics

 Az áldozat állapotát mutató későbbi felvételeket a lap nem hozta nyilvánosságra.