Féltékenységből mellkason szúrta volt szeretőjét a dombóvári nő

Vágólapra másolva!
Szeretetőt tartott a férje mellett egy dombóvári nő. Amikor alkalmi partnerével együtt volt, rendszeresen italoztak, majd már részegen veszekedtek, és bántalmazták is egymást. Így történt akkor is, amikor már a szakítás után találkoztak. Részegen összevesztek, majd a nő megkéselte a férfit. A bíróság tegnap az ügyben tartott első tárgyaláson 9 év börtönbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a nőt. 
Vágólapra másolva!

A nő 2017. október 25-én Dombóváron összetalálkozott volt párjával, aki arra kérte őt, hogy menjen vissza hozzá annak ellenére, hogy korábban összevesztek. A nő beleegyezett ebbe, és felment a férfi lakására. Ott italozni kezdtek. Amikor már mindketten részegek voltak, a nő felelősségre vonta a férfit, amiért az megcsalta őt korábban.

Veszekedni kezdtek, és a férfi megragadott egy 20 centiméteres pengehosszúságú kést.

A nő ekkor megígérte neki, hogy vele marad, így a férfi letette az asztalra a kést.

Ezután az indulattól vezérelt nő felkapta a kést, és nagy erővel – egészen a markolatig – belevágta a férfi mellkasába. A nő nem hívott mentőt, a megkéselt férfi pedig körülbelül 10-20 perc alatt elvérzett.

A nő a bírósági tárgyaláson beismerő vallomást tett, és egyben lemondott tárgyaláshoz való jogáról.

A bíróság kimondta a nő bűnösségét, és kilenc év letöltendő börtönbüntetésre, valamint 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, és eltiltotta 10 évre a közügyektől.

Az ítélet nem jogerős, a nő és ügyvédje is enyhítésért fellebbezett.