Meddig tart még a szeptemberi nyár?

ÁLLAT galamb madár Debrecen, 2014. szeptember 1.
Galambok egy szökőkútnál a nyárias napsütésben, a debreceni Kossuth-téren 2014. szeptember 1-jén. Az ősz első napján az ország keleti felében marad a nyárias meleg idő, akár 30 fokig is emelkedhet a hőmérsé
Debrecen, 2014. szeptember 1. Galambok egy szökőkútnál a nyárias napsütésben, a debreceni Kossuth-téren 2014. szeptember 1-jén. Az ősz első napján az ország keleti felében marad a nyárias meleg idő, akár 30 fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Az ország nyugati részén esős, hűvös idő várható, néhol a legmelegebb órákban is csak 15 Celsius-fok lehet. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Folytatódik a szeptemberi nyár, pénteken viszont záporok, zivatarok rontják el a napsütést - derült ki a Köpönyeg.hu előrejelzéséből. 
Vágólapra másolva!

Csütörtök: Fátyolfelhők szűrte napos időre számíthatunk. Eső nem lesz. Reggel 14, délután 29 fok körül alakul a hőmérséklet.

Péntek: Északnyugat felől megnövekszik a

gomolyfelhőzet, és elsősorban nyugaton és északon zápor, zivatar is kialakulhat.

Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Gyenge hidegfront érkezik. 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

A galambok is élvezik a késő nyári időt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Hétvége: Sok napsütés, kevés gomolyfelhő ígérkezik. Szombaton keleten még előfordul zápor, vagy zivatar, később nem valószínű csapadék. 24 és 29 fok közötti nyárias meleg valószínű.

Hétfő: Gomolyfelhős időre van kilátás

elszórt záporokkal.

Marad a nyárias idő 27 fok körüli maximumokkal.

Fronthatás: nincs front