A baloldal elárulta Magyarországot, és élvezi

magyar EP- képviselők MSZP-s Ujhelyi István, Szanyi Tibor és a  Demokratikus Koalíció (DK) képviselői, Niedermüller Péter, valamint Molnár Csaba
Vágólapra másolva!
A papíron Magyarországot, valójában a nemzet ellenségeit képviselő MSZP-s (Ujhelyi István, Szanyi Tibor) és DK-s (Niedermüller Péter, Molnár Csaba) európai parlamenti képviselők, miután megszavazták a hazugságoktól hemzsegő, a szélsőbaloldali-liberális Judith Sargentini által összetákolt jelentést, a közösségi oldalaikon elkezdték ünnepeltetni magukat. A válogatott hazaárulóknak azonban a májusi EP-választásokon szembe kell nézniük a magyar emberek haragjával.
Vágólapra másolva!

Ezek az emberek, pontosan tudjuk, azért szavazták meg a jelentést, mert Magyarország kormánya megállította az illegális bevándorlást, és kerítéssel védte meg hazánk határait.

Szanyi Tibor (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK) és Ujhelyi István (MSZP) Forrás: Origo

Az MSZP-s Ujhelyi István, Szanyi Tibor és a gyurcsányista Demokratikus Koalíció (DK) pártkatonái, Niedermüller Péter, valamint Molnár Csaba, illetve Soros kitartottja, Jávor Benedek

a bevándorláspárti spekuláns, Soros György érdekeinek az érvényesítéséért minden túlzás nélkül elárulták Magyarországot.

Tegnap tehát mindenki számára világossá válhatott, hogy ők

Ezek után Ujhelyiék a közösségi oldalaikon ünnepeltették magukat, valamennyien azt hazudva, hogy az Európai Parlament kétharmaddal fogadta el a Sargentini-jelentést.

A magyarellenes hazugságkampányból természetesen Gyurcsány Ferenc is kivette a részét.

Az igazság ezzel szemben az, hogy

a 693 jelen lévő képviselőből csak 448 szavazta meg a jelentést, ami nyilvánvalóan elmarad a kétharmadtól, amit a lisszaboni szerződés megkövetel.

Jávor Benedek, a Soros-közeli Fotó: Polyák Attila - Origo

Csalók, tolvajok és alkoholisták a magyar nemzet árulói

Ahogy az Origo azt már megírta, a berlini Humboldt Egyetem egy felháborodott hangvételű levelet küldött szét a világ számos tudományos intézetének, amelyben

A levelet Wolfgang Kaschuba professzor, az Európai Néprajzi Intézet vezetője és Rolf Lindner professzor jegyezték. Itt dolgozott Niedermüller közel tíz éven át.

Forrás: Origo

Aztán egyszer csak 2004 decemberében, egyik napról a másikra eltűnt.

A levél alapján

Niedermüller jelentős adósságokat hátrahagyva, bejelentés nélkül távozott Berlinből.

A másik Soros-szavazó,

Ujhelyi István tönkretett magyar vállalkozók pénzéből finanszírozhatta az MSZP-t.

Mint arról az Origo beszámolt, több száz kisvállalkozót tett tönkre az építkezési projektekkel foglalkozó Szeviép évekkel ezelőtti bedőlése.

A büntetőügy napjainkban is zajlik.

A károsultakat képviselő ügyvéd szerint a több mint 11 milliárdos tartozást maga után hagyó vállalkozás

központi szerepet tölthetett be az MSZP finanszírozásában.

A cég az alvállalkozók segítségével tolhatta ki a pénzeket Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő sofőrjének.

Botka László egyébként a mai napig egy önkormányzati cég élén tartja Ujhelyi volt sofőrjét, akin keresztül eltűnt a pénz egy jelentős része.

A Magyar Szocialista Párt mókamesteréről,

Szanyi Tiborról bizonyára már mindenki tudja, hogy komoly problémái vannak az alkohollal.

Szanyi egyébként már több alkalommal is próbálkozott megszerezni az MSZP elnöki tisztségét, de arról nincsenek információink, hogy józan volt-e, mikor ilyen jellegű bejelentéseket tett.

A kérdés eldöntését az olvasók józan belátásara bízzuk.

Nem húzhat hasznot a Soros-szavazásból a migránspárti baloldal

A baloldal akciójának a gyakorlatban Magyarországra nézve persze nem lesz semmilyen konkrét következménye, mivel az Európai Parlament csak javasolhatja a tagállamok szakminisztereiből álló Európai Unió Tanácsának, hogy foglalkozzon hazánkkal. Ha az Európai Unió Tanácsa úgy határoz, hogy fennáll a jogsértés gyanúja - ami egyébként nem áll fenn -, akkor négyötödös többséggel kell szavazzon erről.

A négyötödös többség szinte biztosan nem jön össze,

de ha mégis, akkor megindul egy konzultáció az EU-s szervek és Magyarország között. Ha Budapest és Brüsszel nem jutnak dűlőre, akkor az állam- és kormányfőkből, illetve az Európai Bizottság elnökéből álló Európai Tanács egyhangúan kell döntsön a jelentés elfogadásáról, az érintett állam, azaz Magyarország kivételével.

Ez biztos, hogy nem fog bekövetkezni, mivel Lengyelország és Olaszország biztosan megvétózza a dolgot, de erősen valószínű a cseh és horvát vétó is, sőt a Le Figaro szerint az osztrák kancellár strasbourgi trükközése ellenére Ausztria sem szavazná meg.

A jelentésből a baloldali, bevándorláspárti ellenzék jön ki a legrosszabbul,

mivel maradék hitelüket is elvesztik, amire egyébként nagy szükségük lenne a májusi EP-választásokon.

A Századvég legújabb felmérései alapján a Fidesz-KDNP a teljes népesség körében 36%-on áll, míg

a biztos pártválasztók 53%-a szavazna a kormánypártokra.

Az MSZP és a Párbeszéd nevű viccpárt a teljes népességen belül együtt is csak 7%-on áll, a biztos pártválasztóknak pedig a 13%-a voksolna rájuk. Ebben a két kategóriában a DK 4, illetve 7%-ot kapna, ha most lenne a voksolás.

A Soroshoz való kötődést tehát nem díjazzák a magyar emberek.