Erőszakoló afgán migráns: kihallgatták az ügy koronatanúját

A kamerafelvételen háttal látható stewardess az áldozat.
A kamerafelvételen háttal látható stewardess az áldozat. Előtte az elkövető arab fiatalember.
Vágólapra másolva!
Az afgán erőszakolót hamarosan kiadják Magyarországnak az osztrák hatóságok, és a Ripost által felderített, szintén külföldi koronatanút is utolérte a rendőrség. A napilap információi szerint szerdán kora reggel a hatóság kihallgatta a vasárnap hajnali eset egyetlen tanúját. A Ripost megszólaltatta a férfi magyar élettársát, aki elmondta, párja hogyan mesélte el neki a történetet. 
Vágólapra másolva!

Magyar barátnőjétől gyereke is van, de

nem beszél magyarul az a szintén arab férfi, aki vasárnap hajnalban fültanúja volt az afgán migráns által egy mosdóban megerőszakolt 21 éves magyar stewardess drámájának.

A Ripost elsőként szerezte meg a kamerafelvételeit annak a budapesti Döner Kebab Expressnek, ahol a két férfi dolgozott. Vasárnap hajnalban Ahmad Bilal Safradi és kollégája együtt teljesítették az éjszakai műszakot, amikor a fiatal magyar lány bekéredzkedett a mosdójukba.

Ebben a belvárosi Döner Kebabosban erőszakolták meg vasárnap hajnalban a fiatal magyar nőt Forrás: Ripost

A migráns ezután belülről magukra zárta a mosdó ajtaját, és megerőszakolta a lányt. Az áldozat az eset után rögtön hívta a rendőrséget.

Az afgán férfi ezt követően a kasszából a pénzt felmarkolva Ausztriába menekült, de nemzetközi elfogatóparancs alapján Linzhez közel hamar elkapták az osztrák rendőrök.

Az erőszakoló 18 éves afgán migránst egy Ausztriából Németországba tartó vonaton fogták el a hét elején Forrás: police.hu

A felvételeken kétszer is feltűnik egy hallgatózó férfi, a döneres másik alkalmazottja, aki odamegy a vécé ajtajához, de nem tesz semmit.

A Ripost megtalálta a koronatanút, és annak élettársát, aki azt állítja: szerelmének semmi köze az erőszakoláshoz. Mint azt a lapnak nyilatkozták, a férfi nem tud magyarul, így a lány segélykiáltásait sem érthette meg.

A kamerafelvételen háttal látható stewardess az áldozat. Előtte az elkövető arab fiatalember Forrás: Ripost

Elmondása szerint azt hitte, hogy csak egy „szokványos” szex zajlik hajnali 3 órakor a döneres személyzeti mosójában...