Szétszedték Ujhelyit és Niedermüllert a hazaárulásuk miatt

Ujhelyi István; Szanyi Tibor beszél Közéleti személyiség foglalkozása nyilatkozik politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY Strasbourg, 2014. július 15.
Ujhelyi István (j) és Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti (EP) képviselők nyilatkoznak az EP tisztújít
Strasbourg, 2014. július 15. Ujhelyi István (j) és Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti (EP) képviselők nyilatkoznak az EP tisztújító ülése után Strasbourgban 2014. július 15-én. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy a magyar emberek nem bocsájtották meg a baloldali politikusoknak, így Ujhelyi István MSZP-s, illetve Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti képviselőnek, hogy megszavazták az ország megbélyegzésére szolgáló, és minősített hazugságokat tartalmazó Soros-Sargentini jelentést. Bár mindkét politikus örömittasan számolt be közösségi oldalán arról, hogy megszavazták a "nagyszerű", eljárásjogi csalással elfogadott dokumentumot, azonban az őket megválasztó magyar nép nem volt elragadtatva a két képviselő teljesítményétől, és ennek keményen hangot is adtak mindkét politikus Facebook-oldalán, amelyből most az Origo szemezgetett. A magyarok nem felejtenek, a két baloldali képviselőnek pedig jövő májusban szembe kell néznie a magyar emberekkel, és vállalniuk kell a felelősséget a szerdai döntésükért.
Vágólapra másolva!

Ujhelyi vélhetően azzal is kiverte minden jóérzésű magyar emberben a biztosítékot, hogy mielőtt még megszavazta volna Magyarországgal, azaz a saját hazájával szemben, az akár a szavazati jogunk megvonásával is járható, Magyarországot megalázni szándékozó, koncepciós perként lefolytatott eljárást, még bicskanyitogató felszólalást is tett a plénum előtt.

Strasbourg, 2014. július 15. Ujhelyi István (j) és Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti (EP) képviselők nyilatkoznak az EP tisztújító ülése után Strasbourgban 2014. július 15-én. MTI Fotó: Beliczay László Forrás: MTI/Beliczay László

Ráadásul Ujhelyi felszólalásában kétségbe vonta a bevándorlási válság negatív hatásait is - vélhetően így akart imponálni elvtársainak az Európai Parlamentben - amikor azt mondta, hogy

Ujhelyi, hogy próbálja elfedni hazaárulását, és leplezze azt, hogy sokkal fontosabb volt az EU-s liberálisok felé tett öblös gesztus, mint a saját, és őt magát is delegáló Magyarország érdeke, még a nemzeti kokárdát is villogtatva próbálta magyarázni a magyarázhatatlant. Kivívva immár – vélhetően – a baloldaliak haragját is.

Nos, mint fentebb írtuk, Ujhelyinek jogosan beolvasott az internet népe, és sokan hangot adtak nemtetszésüknek. Van aki rövidebb, van aki hosszabb, van aki cizelláltabb, más kevésbé cizellált módon. Íme néhány ezek közül:


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


„Azért érdekes, hogy egy magyarul beszélő ember így gyülölje a magyarokat.

A bolsevik mentalitás nem változik, gyülölete határtalan.."

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


„Életemben ilyet még nem tettem és nem mondtam, de ha az életben találkozom Veled, mint Újhelyi Tróger Istvánnal, akkor igérem szellememmel ellentétben leköplek és egy aljas szarembernek foglak szólítani.. A gyerekeid is szégyellni fognak, ha rájönnek idővel, mekkora ocsmány tróger voltál a hazáddal szemben..

Forrás: Facebook


„Hazaáruló"

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook

Niedermüller is megkapta a magáét

De nem kímélték jobban a magyarok a Soros-Sargentini jelentést megszavazó, Gyurcsány-párti (DK-s) képviselőt, Niedermüller Pétert sem. Az EP-képviselő a javaslat elfogadását követően örömujjongás közepette írt bejegyzést Facebook-oldalára, amelyet nem igazán éreztek át a magyar emberek.

Budapest, 2017. november 18. Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, EP-képviselő beszédet mond a pártja országos választási programbemutató salgótarjáni rendezvényén 2017. november 18-án. MTI Fotó: Komka Péter Forrás: MTI/Komka Péter

Íme néhány ezek közül:

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Egy hazugságokkal, ferdítésekkel, túlzásokkal teli dokumentumot fogadtak el; gyűlöletből, ideológiai alapon; félretéve a tisztességet és a józan ítélőképességet; szavazási csalással."

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Így vélekednek az emberek a baloldal által sikernek elkönyvelt, és nyilvánvalóan a kormány bevándorláspolitikája miatt elfogadott Soros-Sargentini jelentésről, valamint az azt támogató baloldali politikusokról.

De semmi baj, hiszen a magyar nép nem felejt, és jövő májusban ezeknek az embereknek és pártjaiknak szembe kell nézni a magyar emberekkel és árulásuk következményeivel.