Fosztogató észak-afrikai migránsok elgázoltak egy földön fekvő fehér Marseille-ben - Videó

Marseille, támadás
Vágólapra másolva!
Brutális felvétel kering az interneten arról, ahogy észak-afrikai bevándorlók nem törődve semmivel és senkivel, menekülés közben a lopott holmival elgázoltak egy fehér férfit, miután kiraboltak egy áruházat. A helyiek összefogva meg tudták akadályozni, hogy a tolvajbanda elhagyja a helyszínt. Francia hétköznapok.
Vágólapra másolva!

Egy twitterező osztotta meg azt a sokkoló videót, amelyen az látható, hogy egy Marseille-i Lidl-áruház kifosztása után a menekülő észak-afrikai migránsok elgázoltak egy ellenük szegődő, helyi fehér férfit.

A brutális videón a helyiek összetűzésbe kerültek a tolvajokkal, és végül sikerült megakadályozniuk, hogy a bevándorlók el tudjanak hajtani. Nem ez volt az első ilyen jellegű eset, Marseille-t sokan Európa legrosszabb közbiztonságú városának tartják.

  • 2017 őszén egy muszlim terrorista késsel támadt a dél-franciaországi település főpályaudvarán az utasokra, két embert megölt, többen pedig megsérültek.
  • Idén márciusban négy golyót kapott egy fiatal férfi. Az áldozatot életveszélyes állapotban szállították a kórházba, azonban a rendőrség gyakorlatilag semmilyen információt nem ad ki az eset körülményeiről.