Soros nélkül éhen halnának álcivil szervezetei

2018.09.19. 07:00

Még a gyorséttermek által kedvezményesen kínált sajtburgerre sem igazán telne a Soros György által finanszírozott álcivil szervezeteknek, ha a magyar adófizetők adományaiból kellene megélniük. Egy friss adat szerint a Soros-Sargentini-jelentésben forrásként hivatkozott Transvanilla Transznemű Egyesület számára mindössze 35-en ajánlották fel adójuk egy százalékát, de az Amnesty International esetében is csak 281 ember érzett késztetést arra, hogy az egyéves munkájával megkeresett pénz adójának egy századát odaadja. A magyar választók tehát április 8-án nemcsak a szavazófülkékben, hanem az adóbevallásiakban is kiállították a bizonyítványt a bevándorláspárti tőzsdespekuláns kegyeltjeiről.

Ha a magyar embereken múlna, még a rezsit se biztos, hogy ki tudná fizetni egyik-másik, a Soros-hálózathoz tartozó, vagy a hálózattal szoros kapcsolatban álló "civil szervezet" - derült ki a NAV beszámolójából. Az adóhatóság néhány napja tett közzé egy listát a különböző egyesületek, alapítványok támogatottságáról. E szerint például a Soros-Sargentini-jelentésben, forrásként hivatkozott Transvanilla Transznemű Egyesület számára mindössze 35-en ajánlották fel adójuk egy százalékát, összesen 140 ezer forintot - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu. 

Itt a bizonyíték: senki sem kér a migrációból

A harcos feministák Patent nevű alakulata is hasonlóan mély társadalmi beágyazottsággal, 41 fős támogatói körrel rendelkezik. A legszánalmasabb viszont a zárt ajtós polgári engedetlenségi képzéséről ismertté vált Civil Kollégium Alapítvány a maga 17 fős táborával. Csak az összehasonlítás kedvéért: a három szervezet együttes támogatottsága alig haladja meg a monarchiás bélyeggel ellátott téglák rajongóiét (86 fő).

Figyelemre méltó továbbá, hogy a Menedék - Migránsokat Segítő Alapítvány is mindössze 1,3 millió forintot tudott összekalapozni 199 adófizetőtől. A Háttér Társaság 292-től 1,7 milliót, az Amnesty International 281 főtől 1,8 milliót - ezek se sokáig működnének tehát, ha Soros György vagy más, a magyar törvényhozást befolyásolni igyekvő külföldi személyek és szervezetek nem nyúlnának mélyen a zsebükbe.

Soros György segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halnának azok az álcivil szervezetek, akik mindent megtesznek a Magyarország elleni támadásokbanForrás: MTI/EPA/Julien Warnand

De bizonyára a Helsinki Bizottság bűnöző migránsok jogaiért is küzdő, jelentéseikkel a magyar államot lejáratni igyekvő aktivistái és a NaNe feministái sem sokáig élvezhetnék belvárosi irodáik kényelmét, ha a Nyílt Társadalom Alapítványok pénze helyett abból az 5,5, illetve 4,5 milliós összegből kéne fizetniük a bérleti díjat, amit párszáz magyarországi adófizető ajánlott fel nekik.

Jelentősebb bázissal egyedül a Társaság a Szabadságjogokért rendelkezik: ők 2909 főtől 20,4 milliót kaptak összesen. Ez is töredéke azonban annak, amit például magyar állatvédők szoktak kapni. Azaz, a magyar emberek kutyába se veszik Soros zsoldosait és elvtársaikat. A magyar választók tehát nemcsak április 8-án a szavazófülkékben állítottak ki elégtelen bizonyítványt a Soros-féle álcivil szervezetekről, hanem az adóbevallásaik elkészítésekor is mondhatni hasonló döntést hoztak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK