Kivégezhették az ingatlanos vállalkozót a XV. kerületben

2018.09.21. 10:51

Hajnali találkozóra érkezhetett az a vállalkozó a Pólus Center mögött lévő Szilas-patakhoz, akinek tegnap találták meg a holttestét - írja a Bors. Egy kutyasétáltató hívta a rendőröket.

Ahogy az Origo elsőként megírta, bűnügyi technikusok és nyomozók lepték el a XV. kerületi Pólus Center mögötti területet tegnap reggel. Helyszíni szemlét tartottak. Egy rendőrkutyát is bevetettek, amely, úgy tudjuk, már a tetthelyen

szagot fogott azon az ösvényen, 

amely azt a helyet köti össze az Ázsia Centerrel, ahol a 49 éves férfi holttestét megtalálták.

Kutya kereste a gyilkos nyomátForrás: Origo

Azt is megírtuk már tegnap, hogy egy vállalkozóról lehet szó. A Bors mára kiderítette, hogy az ingatlanközvetítéssel foglalkozó V. László földi maradványait találta meg egy kutyasétáltató.

A XV. kerületi gyilkosság áldozata V. LászlóForrás: Instagram

V. László egy Pest megyei településen lakott, az ingatlanközvetítő vállalkozó neve mellett egy zuglói iroda van megjelölve irodája telephelyeként az interneten. A Bors járt a megadott címen, iroda helyett azonban csak egy elhanyagolt épületre talált. Az utcabeliek azt mondták, csak egy asszonyt láttak odajárni, férfira egyáltalán nem emlékeznek - írják.

Már az autóban megsebesülhetett

Az Origo helyszíni tudósítója tegnap megtudta, hogy a Szilas-patak mellett parkoló Mercedesben is kerestek vérnyomokat a helyszínelők, amelyről azt gondolták, hogy a vállalkozóé. Információink szerint

találtak is benne. 

Az orvosszakértő pedig még a helyszínen megvizsgálta a holttestet, és megállapította, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett.

Forrás: Origo

Az egyelőre kérdéses, mi okozta a halálát, mindenestre úgy tudjuk,

szúrásra utaló sebeket találtak a testén.

A rendőrök ezt nem erősítettek meg.

Információink szerint több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte a férfit. V. Lászlónak talán még maradt ereje arra, hogy kimeneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett, és nem kegyelmezett neki- olvasható a Borson. 

Ha ez valóban így történt, akkor a vállalkozót gyakorlatilag kivégezték.

Forrás: Origo

Miért a Szilas-patak?

A Bors a környéken élőket is megkérdezte, akik azt mondták a tetthely közelében "gyakran köttetnek furcsa üzletek". Arról is beszéltek, hogy a patak mentén nincsenek kamerák, és talán emiatt választotta a gyilkos ezt a környéket, ahol egyébként elég sok a hajléktalan. Elképzelhető, hogy már találtak is köztük olyat, aki látott valamit tegnap hajnalban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK