A világ minden tájáról kap támogató üzeneteket Orbán Viktor

2018.09.21. 15:03

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.

 Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett.

Salzburg, 2018. szeptember 20. Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió salzburgi nem hivatalos csúcstalálkozójának második napi ülésére 2018. szeptember 20-ánForrás: MTI/AP/Kerstin Joensson

Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez. Az Origo összegyűjtött néhányat ezek közül.

Íme néhány bejegyzés:

Ön a legjobb példa a világ politikusai számára. Tudja, hogyan védheti meg az országát és az embereket. Tisztelet!/ You a best example for all politicians in the world. You know how to protect you country and your people. Respect (Lengyelország)

Forrás: Facebook

 

Európa az európaiaké, nem kérünk a multikulturalizmusból/Europe belongs to Europeans, we don´t need multiculturalism. (Németország)

Forrás: Facebook

 

Légy erős, veled vagyunk!/Stay strong..we are with you.!!! (Lengyelország)

Forrás: Facebook

 

Vivát Orbán! Ön Európa reménysége. Üdvözlet Németországból! Soha nem felejtjük Orbán Úr, nagyon sok barátja van!/VIVA ORBAN. You are the hope for whole Europe. Greetings from Germany. Never forget, Sir Orban, you have a lot of friends. (Németország)

Forrás: Facebook

 

Ön az a vezető, akire Európa várt! Üdvözlettel Lengyelországból!/You are the leader, Europe is waiting for! Best regards from Poland! (Lengyelország)

Forrás: Facebook

 

Orbán újra naggyá teszi a hazáját! Üdvözlet Németországból!/Orban make your country great again! Greetz from germany!(Németország)

Forrás: Facebook

 

Isten legyen Magyarországgal...Maradj erős!...Minden jót Ausztráliából!/God on ya Hungary... stay strong... all the best from australia (Ausztrália)

Forrás: Facebook

 

Isten óvjon...Üdvözlet Csehországból!/God bless...greetings from the Czech Republic (Csehország)

Forrás: Facebook

 

Ő egy olyan politikus, aki informálja az embereket. Ez teljesen más, mint itt Németországban...Nagyon szeretném ha hasonló politikusaink lennének, akik büszkék a hazájukra és harcolnak érte. De a mi politikusaink ellenünk, németek ellen harcolnak, és a média a fő fegyverük. A magyar emberek boldogok lehetnek, hogy ilyen politikusaik vannak(Németország)

Forrás: Facebook

 

Svéd vagyok, de most Magyarországon élek. Minden nap azt látom, hogy Budapest hogyan fejlődik, az épületeket felújítják, új épületeket terveznek, új parkok készülnek, a turizmus pedig virágzik. Nyugdíjasként ingyenes a közlekedés, valamennyi közlekedési eszközzel, ingyenes egészségügyi ellátás és olcsó fogászat.

Forrás: Facebook

Íme a miniszterelnök salzburgi Facebook-posztja