Szebeni István: Gyönyörű a Balaton és csodálatos, hogy ez nekünk megadatik

2018.09.22. 14:34

Szebeni István debreceni lévén korábban csak ritkán jutott el a Balatonhoz, ám most néhány napra ellátogatott lazítani, az utolsó nyári napkat kihasználva. Az Echo TV műsorvezetője imádja a magyar tengert és hálás azért, hogy ez megadatik nekünk. 

Szebeni István régebben csak ritkán jutott el a Balaton partjáraForrás: Origo

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Balatoalmádiban járt, az ott szerzett tapasztalatairól pedig vlogjában mesél.

Amikor kimondjuk, hogy Balaton, már bizsereg a lábunk, gombóc van a torkunkban és arra gondolunk, milyen jó lenne ott lenni, csobbanni, napfürdőzni. Látni a víz csodáját, a lemenő nap sugarait, a pompás hegyeit, a dombokat - mesélte a műsorvezető, mi jut eszébe a Balatonról, ha csak rá gondol. 

Forrás: Origo

Szebeni István kihasználta az utolsó nyári napokat és nem csupán a Balaton partján relaxált. 

Különleges masszázst kaptam, aminek a neve pecsétmasszázs, ezt hidegen sajtolt olajjal végzik, nagyon érdekes. Egészen belendültem, úgyhogy kipróbáltam egy levendulaolajos homlok masszázst is. Altatónak kiváló! A hatalmas park meglepett a szálloda területén, ott egy thai masszázzsal zártam a mennyei örömöket - mondta el a műsorvezető, mivel lazított ebben a pár napban. 

A műsorvezető nem először próbálta ki a thai masszázstForrás: Origo

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.