Orálisan elégítette ki diákját egy budapesti tanár

Vágólapra másolva!
Azzal vádolnak egy budapesti tanárt, hogy a Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is zaklatta a fiú diákjait. Két fiút rávett, hogy orálisan kielégíthesse őket, többeket pedig üzenetekben vagy szóban zaklatott. A legutóbbi tárgyaláson az igazságügyi szakértő elmondta, hogy a gimnazista fiú igazat mond, a tanára legalább egyszer orálisan kielégítette – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A szakértő hitelesnek tartotta az egyik áldozat, F. Patrik állításait. A bíró feltette a szakértőnek azt a kérdést, hogy megtörtént-e a zaklatás, mire így válaszolt:

„Nem az a kérdés, hogy megtörtént-e, hanem hogy hányszor."

Hozzátette, hogy a fiú szégyenében titkolhatja a teljes igazságot, ezért nem kizárt, hogy több esetben is zaklatta a tanára – írja a Bors.

A korábbi tárgyalásokon kiderült, hogy Patrikot folyamatosan szexuális ajánlatokkal zaklatta a tanára, valamint érzelmileg zsarolta őt.

A fiú nem mert segítséget kérni senkitől, végül egy alkalommal engedett a tanárnak, mert azt ígérte, hogy akkor békén hagyja.

A tárgyaláson még egy tanút meghallgattak, aki elmondta, hogy a férfi rendszeresen szexuális témájú üzeneteket küldött neki.

– mondta a volt diák, aki miután nem engedett a tanárnak, az kitöröltette vele az üzeneteket.

A 41 éves tanárt szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.