Nem viszonozta érzelmeit, beleverte a fejét egy kirakatba

Vágólapra másolva!
Egy nő befogadott a házába egy hajléktalan férfit, aki beleszeretett megmentőjébe. A nő nem lett szerelmes, később már a házából is ki akarta rakni a férfit, aki megverte az utcán. Az 50 éves kaposvári férfi ellen garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly májusban szabadult a börtönből. Hajléktalanként élt, amíg januárban a nő baráti szívességből be nem fogadta a házába.

A férfi az együtt töltött idő alatt beleszeretett a nőbe, aki nem viszonozta érzelmeit.

A nő, aki időközben elköltözött az egyik ismerőséhez, január végén találkozót beszélt meg a férfival Kaposvár belvárosába. Arra kérte a befogadott embert, hogy költözzön ki a házából, mert szeretné eladni. Az 50 éves férfi az idegességtől és a féltékenységtől az utcán rátámadt az asszonyra.

Megütötte szerelmét. A földre rántotta és ököllel megverte, a fejét pedig a járda melletti kirakat párkányába is beleverte.

A találkozóra a nő magával vitte mozgáskorlátozott ismerősét, akihez átköltözött a hajléktalan férfi közeledése idején. Amikor a kocsiban ülő férfi észrevette, mi történik,

megfogta a gázfegyverét, és kétszer rálőtt a támadóra.

A férfit ez nem zavarta, csak a rendőrök tudták leállítani. Az ügyész a jelenleg más bűncselekmény miatt börtönben ülő támadóra ebben az ügyben is börtönbüntetés kiszabását javasolta garázdaság és könnyű testi sértés miatt.