Bodoky Tamás, a Soros-pénzből finanszírozott, de magát folyton függetlennek hazudó Átlátszó.hu főszerkesztője a napokban elszaladt Brüsszelbe, hogy hálálkodjon kicsit Judith Sargentininek a Magyarországról készült hazug Soros-Sargentini jelentés megalkotása miatt, erről képet is töltött fel a Facebook-oldalára. Így ha bárkiben kétség merült volna fel, hogy Sargentini a hazai Soros-fiókák érdekében, a Soros-birodalom szerves részeként járt el, vagy hogy az Átlátszó Soros utasítására figyeli meg drónokkal az ellenségnek tartott magyarokat, ez a kép minden kétséget eloszlat. De vajon miről egyeztettek?

Minden állításunkat alátámasztja az a fotó, amelyet Bodoky Tamás, a Soros pénzből finanszírozott Átlátszó főszerkesztője töltött fel Facebook-oldalára.

A képen a Soros-blog főszerkesztője és a hazánkat lejáratni igyekvő Sargentini látható. Bodoky pedig nem rejti véka alá háláját a hazug jelentés elkészítőjének, és így ír: „Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini”.

A Soros pénzből fizetett főszerkesztő tehát már nem is próbálja meg tagadni, hogy „egy családba" tartoznak Sargentinivel, elégedetten mosolyognak, hiszen elvégezték a rájuk bízott „közös munkát” és - legalábbis szerintük - meggyalázták végre Magyarországot.

Judith SargentiniForrás: M1 Híradó

Más kérdés, hogy az Átlátszó ezek után is képes lesz-e még függetlenségét és elfogulatlanságát hangoztatni és megpróbálja eladni az eddig is nyilvánvalóan hazug maszlagot, miszerint ők elfogulatlan újságírók.
Egy kommentelő meg is jegyzi, jogosan: Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének (...) mindenesetre jól betesz, annyi biztos.

Mint ahogy azt korábban megírtuk, Sargentini a Soros-hálózat megbízható tagjaként járt el hazug jelentésének elkészítése során, és a hazai Soros-katonákkal erős szövetségben, az ő tollbamondásuk alapján fogalmazta meg a vádpontjait Magyarországgal szemben.
Nem csoda, hogy a közös nagy „sikerre” egyszerre tört ki örömujjongásban a teljes hazai Soros-birodalom. A hála persze Sargentinit illeti meg, aki elvégezte a gazda által rábízott feladatot és formába öntötte a Soros-Sargentini jelentést.

Drónokkal végeztek megfigyelést az Átlátszósok

Ahogy korábbi cikkünkben megírtuk, hétfőn teljes pályás támadást indított az Átlátszó.

A lejárató anyagban a szocialista rendszer egyik szellemi tartópillérére, az irigységre alapoztak, ilyen módon kívánták Soros megbízásából támogatni a magatehetetlen állapotban lévő ellenzéki pártokat. És persze hazugságokkal.

Ehhez minden eszközt megengedettnek tartottak: drónokkal (pilóta nélküli repülőgéppel) hosszú időn keresztül megfigyelték azokat, akiket le akartak járatni; hónapokon át bokrokban bujkálva arra vártak, hogy felvegyék a szabadságukat töltő ellenséges célpontokat.

A balliberális médiában is szokatlanul agresszív akció nem véletlen. Elég megnézni, ki finanszírozza az Átlátszót.  A portál bevételeinek több mint harmada a Nyílt Társadalmak Alapítványtól, azaz Soros alapítványától származik. 2017-re ez lebontva 50 millió forintot jelentett.

Soros György Amerikából utal, az Átlátszó köszöni szépen, és támadja a kormányt és Magyarországot.

A támogatás tehát az amerikai milliárdostól jön, így értelemszerűen a portál tulajdonosi körében is az ő emberei ülnek.

Soros emberei az Átlátszó élén

Ahogy azt megírtuk: a portál tulajdonosi körében ott van

- Bodoky Tamás, aki az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

- Tordai Csaba jogász, Bajnai Gordon egykori MSZP-s miniszterelnök pártalapító társa volt az azóta megszűnt, Juhász Péter-féle Együttben. Igaz, ezt Tordai tagadja.

- Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet az Asimov Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló.

- Az Átlátszó felügyelőbizottságának és tanácsadó-testületének elnöke Pelle Andrea ügyvéd, aki azzal került be a hírekbe, hogy Soros György érdekeinek megfelelően igyekszik a magyar igazságszolgáltatás munkáját befolyásolni.

- A testületben tag Mong Attila, aki kutatóként tagja a Soros-közeli Mérték Médiaelemző Műhelynek. Itt kollégája az a Polyák Gábor, aki a tavaly decemberi LIBE-meghallgatás résztvevőjeként a magyar kormány ellen foglalt állást, Judith Sargentini szólamait fújva.

A nagy kérdés

A nagy kérdés az, vajon miről egyeztetett Judith Sargentini és Bodoky Tamás Brüsszelben? Összehangolták-e a Magyarország és Orbán Viktor elleni kampányt?

Feltettük a kérdéseket Bodoky Tamásnak, ha válaszol, megírjuk.

A lebukott Soros-főszerkesztő magyarázkodása itt olvasható.