Megírtuk, hogy Bodoky Tamás a Soros pénzéből eltartott Átlátszó főszerkesztője elrohant Brüsszelbe, ahol közös szelfit készített Judith Sargentinivel, Soros György legmegbízhatóbb emberével. A fotót nagy büszkén még a Facebook-jára is kirakta. Ezért hát megkérdeztük tőle: miről egyeztetett Judith Sargentinivel? Összehangolták-e a Magyarország és Orbán Viktor elleni kampányt? Bár nem akarunk szóviccel élni, de megjött a tényleg Átlátszó válasz. Bodoky Tamás láthatóan ijedt magyarázkodása és tagadása az alábbiakban.

Semmiről nem egyeztettünk Judith Sargentinivel. Egy konferencián voltam Brüsszelben, véletlenül megláttam az Európai Parlament folyosóján, megszólítottam, megköszöntem neki a magyar jogállamiság érdekében végzett munkáját, és közös fotót kértem. A képviselő azt sem tudta ki vagyok. 

Bodoky Tamás azt is hozzátette, hogy a konferencián Judith Sargentini nem vett részt, bár ez kérdéseinkhez nem kapcsolódik. 

Mi azért továbbra is kíváncsiak vagyunk, mi hangzott el kettejük között. De mindegy: előbb-utóbb úgyis kiderül, miről egyeztettek.

Frissítés: 

Bodoky Tamás úgy tűnik, tényleg szívére vette kérdéseinket és megijedt, válaszát ugyanis a Facebook-oldalára is kirakta, nyilván szuperobjetívfüggetlenetikus módon.

Forrás: Facebook/Bodoky Tamás